Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2024464
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG 1/2004 17/04/2004

Referat Blue Circle Ekstraordinær Generalforsamling Lørdag den 17. april 2004 på LO-Skolen i Helsingør.

1. Valg af dirigent
Arnt blev valgt til dirigent og referent.

2. Formandens beretning
Søren Bruun kunne med optimisme aflægge sin beretning om foreningens aktiviteter med ordene: ”Kanon mange deltagere til årets 2 første discipliner”.
Dette bør fortsætte og bestyrelsen glæder sig til et år med deltagerrekord.

3. Økonomi
Christian de Bang kunne meddele at budgettet holdes. Og mindede flerkamp-arrangørerne om, at der er flere omkostningstunge discipliner i år. Husk, at det godt må koste mere end 50 kr. at deltage…

4. Eventuelt
Niels Refsgaard var hurtig (!) til at tage ordet, og lagde ud med en god historie om Tiger Woods. Historien og dens fremlæggelse var nok lidt bedre end selve vittigheden…. Tak til BMW.
Niels R. efterlyste dummykæden til vores arrangementer? Bestyrelsen måtte erkende, at den er glemt. Christian de Bang erkender, at han har kæden og bestyrelsen vil muligvis give en ”billig øl” ved lejlighed?!!

Stig Bruun efterlyser flere spektakulære arrangementer. Bestyrelsen har lagt sig i skeen for at levere en ”STORT” arrangement i forbindelse med BC Adventure.

Slutteligt blev foreningens holdning til regler og kodeks. Ulrik savner lidt seriøsitet under EOG og Niels R. mener, at foreningen er på vej ud på et sidespor når vi må gå under dæknavnet ”DA Handel”.

Ulrik takkede dirigenten, på trods af lidt for løs/manglende styring af denne Ekstraordinære generalforsamling.
Dirigenten slutte af med at tage ordet og kommen med en vittighed, der var meget populær omkring 1989!

Se billeder fra EOG 1 her

 


TILBAGE


PRINT