Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2024433
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Business Kanal 2 1991 23/10/1991

BC-Business havde fornøjelsen af at invitere medlemmer samt familie og venner til et besøg på den storkøbenhavnske lokal TV station - Kanal 2. Se invitationen til besøget på Kanal2 her

Arrangementet fik en bred opbakning, da ikke mindre end 39 personer havde meldt deltagelse til besøget. Vi blev dog en del færre, da vi i sidste øjeblik fik afbud pga. sygdom. Men - det var meget positivt at se så mange mennesker til et BC-Business arrangement, og dejligt var det, at så mange havde taget familie og vener med.

Besøget startede i kantinen, hvor vi blev budt på snacks, vin og sodavand. Her blev vi modtaget af Kanal 2´s marketingchef Jonas, som kort fortalte os om stationens historie.

Herefter startede den egentlige rundvisning: I samlet flok blev vi vist ind i studiet, hvor der pågik en direkte udsendelse - "kanal 2 rapporten". Her gjaldt det om at være meget stille da studiet ikke var større end, at selv den mindste lyd fra vores side ville komme under udsendelsen, så det gjaldt om at trlkke været stille og roligt.

Studiebesøget gik fint, hvorefter vi i to grupper blev vist rundt i forskellige afdelinger, lige fra reporternes arbejdsplads, til studiekontrollen - ja vi fik faktisk lov at se det hele.

Vi sluttede af, hvor vi begyndte, nemlig i kantinen, hvor Jonas fortalte lidt om økonomi og fremtidsudsigterne. Endvidere blev det her tid til at stille spørgsmål til Jonas om ting man kunne tænke sig at få uddybet. Det endte i en livlig debat, og vi blev nødt til at afbryde, da vi havde overskredet tidsplanen med 1/2 time og folk skulle hjem til næste TV arrangement - Europacup forbold mellem Brøndby og Dynamo Kiev.

Alt i alt blev denne aften en begivenhedsrig oplevelse, både bag- og foran skærmen. 

 

 


TILBAGE


PRINT