Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2023402
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Sommerfest Køge 1993 14/08/1993

Gå-Rally i København med start og mål på Langelinie.

Se invitationen til Sommerfesten her

Kl. 0930 mødtes ca. 40 BC´er/koner/kærester ved Isbjørnen på Langelinie, spændte på hvad sommerfestudvalget (for første gang var det ikke bestyrelsen som arrangerede sommefesten) havde fundet på. Det var et rally til fods i københavns gader, hvor der som sædvanlig skulle løses en masse opgaver, flere var ved at få nogen på hovedet da de som 4-5 hold besøgte tatovøren i Nyhavn for at høre på priser på en BC tatovering, det syndes han bestemt ikke var morsomt, vi skulle ikke forstyre ham i hans arbejde, men ellers gik det fint med at finde statuen af Bissen og de andre opgaver. Der var samlet frokost i Kongens Have inden vi fortsatte med eftermiddagens opgaver. Kl. 1530 var vi alle tilbage ved Isbjørnen, hvor vi afleverede vores besvarelser. Og så var det bare at finde vejen til Køge. 

Fest på Hotel Niels Juel i Køge med overnatning.

De første ankom til hotellet ved 1630 tiden så der var god tid til at blive indkvarteret og få en "lille" øl i baren, inden at vi skulle mødes(også med dem som ikke kunne deltage i dags arrangementet) til velkomstdrink kl. 1900. Middagen forløb planmæssigt, god mad, som altid diskussion om vinen, men den gled da ned for de fleste, der var præmieuddeling for dagens Gå-Rally, og Henrik Jæger havde instrueret en større forestilling, hvor vi bl.a. så vortesvinet Jan Mortensen in action.

Efter at middagen, kaffe og cognacen var indtaget, spillede bandet med Maria Montell som forsanger op til dans i natklubben med de "specielle BC bar" priser, og Henrik Nielsen momentvis bag baren. Der blev blandet/skænket mange sjove drinks og virkelig festet igennem. Natmad var der selvfølgelig også, så klokken var rigtig mange inden at de sidste BC´er lå i deres senge. Fra kl. 0800 den næste dag var der morgenkomplot, for de friske, men det var vist ikke alle der nåede den, inden de skulle ckecke ud kl. 1100. Flere fik et mindre chock da barregningen blev gjort op, havde deres kone/kæreste virkelig drukket for så meget!

Men Alle var enige om at det havde været en rigtig god fest, og at det var en rigtig god ide med overnatning  i forbindelse med sommerfesten, som bør gentages! Vi ses til næste år!

 Billedresultat for hotel niels juel

 

 


TILBAGE


PRINT