Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2026055
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Sommerfest Nordsjælland 1990 14/08/1990

BC SOMMERFEST 1990

Se invitationen til Sommerfesten her

Ca. 45 BC´ere, koner og kærester var mødt til BC´s første Sommerfest arrangement, med Rally i Nordsjælland med start og mål på Humlebæk station og frokost samling i Hornbæk hos Jesper Schønnemann, i hans Sommerhus. Efterfølgende Fest i Torpenvangens Festlokaler i Humlebæk.

Rallyet startede på Humlebæk station med at vi blev delt i hold af 4-5, første opgave var at besøge Posthuset og der betale for dagens arrangement (beskedne 150 kr pr person) og så gik det ellers rundt i det Nordsjællanske i biler. Undervejs skulle løses mange spændende opgaver som bestyrelsen havde fundet på, svares på en masse mærkelige spørgsmål, samt finde en række specielle efekter; så som parkeringsbøder, friske fisk, dåsecolaer og kokasser. Frokosten bestod af indkøbte pølser og brød på grillen hos Schønnemann.

Efter forkosten fortsatte Rallyet, hvor vi nu rundede Hillerød, her skulle man finde en mand på ca. 150 kilo der lystrede navnet Torben Hansen blandt flere tusinde til et håndboldstævne, og så få hans autograf, det lykkedes de fleste hold at få hans autograf men det kostede øl. Rallyet sluttede med at vi igen mødtes på Humlebæk station, her fik bestyrelsen besvarelserne og de fundne efekter, herefter skiltes vi, men kun for en times tid!

Kl. 1800 mødtes vi alle igen i Torpenvangen, omklædte i vores fineste tøj til aftenens fest. Der var Buffet fra slagter Bakker, øl og vin til indkøbspriser. Vi så video fra dagens Rally, hvor Charlotte Bukrinsky tog kegler for sit svømmeføder løb og Ann Brit for sin omklædning på stranden. Derefter var der præmieuddeling, diverse selskabslege og historier fra Henrik Nielsen. Efter kaffen og cognacen, var baren åben og der var dans, til toner fra den lokale disckjockey Steen Piil, til den lyse morgen.

Se billeder fra sommerfesten her

 

 


TILBAGE


PRINT