Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2025019
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Sommerfest Skælskør 1996 30/08/1996

BC Rally og Sommerfest - Hotel Kobæk Strand - Skælskør 

Se invitation til Sommerfesten her 

Rally 1996 

Tilegnet alle de BC medlemmer med fruer, som ikke deltog i årets BC sommer Rally.

Da alle dem som deltog i rallyet jo ved hvad der foregik, skal jeg herved give et kort referat af, hvad de andre er gået glip af.

For en gang skyld var jeg deltager og ikke arrangør af rallyet og det var med stor spænding jeg stillede op på Hotel Kobæk Strand ved Skælskør, lørdag middag.

Primus motor Søren Bruun bød velkommen, og vi blev inddelt i 8 hold og placeret i hver vores sponsorbil. Jeg kom i Budweiser/HP Broderibilen sammen med chauffør Lange-Allan, Mette Louise (Charlie) og Jeanette Hovmand. Rallyet var udformet som en slags „Fangerne på fortet"  og vi skulle finde nøgler og ledetråde. Det gjorde vi i Skælskør og omegn - alle hold startede med at glemme den første nøgle og måtte vende om i et stort kaos - senere blev holdene mere spredt ud i landskabet.

Vi havde nogle tidspunkter vi skulle overholde og dukke op på nogle forskellige steder og løse opgaver. Bl.a. kaste med pile efter balloner, vade eller sejle ud for at finde en nøgle på havbunden, lede efter nøgler i dunke med div. syltetøj, mus, m.v.

Det mundede alt sammen ud i, at vi skulle mødes på Kobæk Strand og grave efter skatten og guldet.

Nøglerne skulle passe til nogle hængelåse efter et meget indviklet system og herefter fik vi nogle koordinater, som vi skulle grave efter i sandet. Nogle fandt skatten hurtigere end andre, jeg tror, der er nogle der graver endnu!

I skattekisten lå der nogle guldbarrer og guldkarameller samt et skrabespil med den lovede chance for at vinde kr. 500.000.-. Der var et par hold der vandt mellem 20 og 100 kr.

På dette tidspunkt var alle hold ikke i tvivl om, at netop deres hold ville vinde det samlede rally.

Men det skulle vise sig, at der var 2 afgørende konkurrencer i løbet af aftenen og her blev der sikkert flyttet mange points efter Limbo og Fællessang.

Det endte med at Hennes & Mauritz bilen med Kim

Holten, Annie Engell, Peter Bisgaard og June Musfeldt blev de endelige vindere med en masse tusinde points. Det var der selvfølgelig ingen der kunne forstå - bortset fra dem selv!

Ulrik Damsgaard

Resultat af BC Sommer Rally 1996.

1.plads
Hold Nr. 6 sponsoreret af: Hennes & Mauritz med 3390 point:
Kim Holten, Peter Bisgaard June Musfelt & Annie Engell.

2.plads
Hold Nr. 3 sponsoreret af: Systemforum med 3265 point:
Rene Bukrinsky, Jens Kjeldgaard, Heidi & Gitte Bisgaard.

3.plads
Hold Nr.4 sponsoreret af: Matas med 3070 point:
Henrik Jæger, Peter Egelund, Lucia & Birgitte Foldbjerg.

4.plads
Hold Nr.2 sponsoreret af: Budweiser/HP Broderi med 2883 point:
Allan Jacobsen, Ulrik Damsgaard, Mette-Louise Busck & Jeanette Hovmand + (Karina)

5.plads
Hold Nr.1 sponsoreret af: Fluke Danmark med 2760 point:
Michael Engell, Stig Søgaard, Mette Vedel & Tina Damsgaard.

6.plads
Hold Nr.5 sponsoreret af: Exide med 2433 point:
Claus Olsen, Kim Ekstrøm, Susanne Thomsen & Randi Egelund.

7.plads
Hold Nr.7 sponsoreret af: Statoil med 2408 point:
Henrik Andersen, Marianne Hanghøj, Annette Ekstrøm & Maj Brit de Bang.

8.plads
Hold Nr.8 sponsoreret af: Peugeot med 2210 point:
Jan Hovmand, Mette Blomsterberg & Christina Nielsen + (Peter Christian)

Sommerfest

Her er et lille referat fra vores sommerfest, middag og derefter følgende aktiviteter.

Efter velkomstdrik startede vi i år med en dejlig forret, bestående af dampet rød-spættefilet. Derefter helstegt oksefilet og til dessert en tallerken med is, tærte og div. frugter. Under middagen var der flere indslag, Bl.a. limbodans, hvor vinderen blev Gitte Bisgaard. Henrik Andersen modtog den Gule BC førertrøje for sin foreløbige placering som nr. 1 i 8Kampen. Hvert hold havde skrevet en sang, som selvfølgelig blev sunget (nogle værre end andre), der var også lotteri med en kanon omsætning og mange fine præmier. Humøret var højt, maden var god og personalet var fra landet.

Vinderne af dette års Rally, som hver modtog en flaske champagne for deres indsats, var holdet bestående af Kim Holten, Peter Bisgaard, Annie Engell og June Musfeldt. Der var rødvin til holdet på andenpladsen; Rene Bukrinsky, Jens Kjeldgaard, Heidi og Gitte Bisgaard. For en meget flot og på ingen måde truet 8. plads, var der medaljer til Jan Hovmand, Christina og Mette Blomsterberg.

Kaffe og cognac blev indtaget i tilstødende lokaler, inden der blev fløjtet afgang til diskoteket i en samlet La Conga.Ved ankomsten til diskoteket blev dansegulvet hurtigt fyldt, og trængsel blev der også omkring baren, hvor 2 oldfruer på 73 år forsøgte at tilfredsstille det tørstige BC selskab. Denne scene mindede mest af alt om mandag morgen på Lyngbyvejen med vejarbejde, samt sneskred midt i myldretiden! De fleste af os har nok set „Cocktail" med Tom Cruise, det havde Tem Sander i hvert fald (herefter døbt til Tem Cruise) han sprang op bag baren og jonglerede med flasker, glas og oldfruer, så det var en fryd for øjet. Det bragte ventetiden for en Gin/ tonic ned til 26 min. Tak Tem!

Der blev danset og drukket (kun afbrudt af natmad) til den lyse morgen. Søndag morgen var der så morgenmad og derefter afgang, endnu en BC Rally/sommerfest rigere.- Vi ses næste år!

Henrik Nielsen  

Se billeder fra Rally & Sommerfesten her

                                      


TILBAGE


PRINT