Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025923
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Sommerfest Tikøb 1992 14/08/1992

Referat af Rally og sommerfest.


Se invitationen til Sommerfesten her
 

6 biler med 4 personer i hver blev sendt af sted fra Schønnemanns Sommerhus i Hornbæk. I år var vægten lagt an på opgaver i Helsingborg og det meste af de afsatte 4 timer blev brugt her. På den danske side blev der lavet konkurrencer hvor bestyrelsen stod for afviklingen. Der blev spillet 3 huller på minigolfbanen, der blev spist flødeboller og bananer med bind for øjnene på Hornbæk Bodega. Vi havde fået landsholdsmålmanden i Håndbold; John Iversen fra Helsingør, til at stå på mål i vores straffekastkonkurrence. Det virkede som om at alle havde en god dag med masser af spænding, underholdning og tankevirksomhed. Rallyet blev afsluttet samme sted som vi begyndte i Schønnes have i Hornbæk, hvor vi grillede nogle pølser. Vejret holdt lige akkurat.

Sommerfesten blev igen i år afviklet på Tikøb Kro og vi mødtes kl. 19.00 og der var gang i snakken lige fra starten. 42 medlemmer og koner/kærester var mødt op. Danny Nyman var atter en gang DJ. Igen i år var der KISTEAUKTION og da der blev puttet noget i kisten som damerne kunne bruge kom der rigtig gg i den og kisten blev solgt til kr. 3.200. Udsalgsprisen på de sponserede varer i kisten var regnet ud til ca. 9.500,- så det var et godt køb. Jan Olsen var Auktionarius. Der var et indslag fra Stand Up Comedian Peter Hansen og han blev taget med storm. Der var præmieuddeling til Rallyvinderne/taberne og Henrik Nielsen dansede LIMBO med det halve selskab. Dansegulvet var fyldt indtil festen ebbede ud ved 3.30 tiden.


 

Synd for de BC.medlemmer og deres koner/kærester som ikke deltog.

 

Rally og Sommerfest igen til næste år. Klar succes.

 

Ulrik Damsgaard

 

Se biller fra sommerfesten her


TILBAGE


PRINT