Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2485037
Medlemmer i alt : 36
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

Årets BC 7-Kamp vinder 2021 fundet 26/11/2021

3 x Henrik på podiet

Med afviklingen af BC PinBall har Vi har for 32. gang fundet en Vinder af BC Mangekampen.

Henrik Aakjær lå med årets 6 første gule trøjer til sejren i BC 7-kampen 2021. Men der er en faktor som man aldrig skal dømme ude og det er Henrik Jæger, som stille og roligt havde halet sig ind på Aakjær, med fratræk af 2 discipliner førte Aakjær nu kun med 13 point mod Jægers 16 inden PinBall.

Og som altid når der virkelig er noget på spild så er Jægeren skarp, han vandt PinBall, og selv om Aakjær gjorde det godt og vandt B finalen og fik en 5 plads var det ikke nok til at forhindre at vi for 10. gang kan kåre Henrik Jæger som vinder af BC Mangekampen

Henrik Jæger vinder med totalt 17 tællende point, Nr. 2. bliver Henrik Aakjær med 18 point. På  tredje pladsen kommer Henrik Schwenn med 32 point, Morten Lås ender også på 32 point, men Schwenn får 3. pladsen, da han har en 2. plads som bedste resultat i løbet af året mod Låsens 5. plads i TravTotalisator som bedste.

Stort Tillykke til de 3 x Henrik på podiet. 

BC 7-Kamp Slutstilling 2021

 

 


TILBAGE


PRINT