Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2024614
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG Efterår 2020 24/10/2020

BC EOG efterår lørdag den 24. oktober 2020 kl. 18.00

Da fægte konkurrencen var afgjort og vi havde fundet årets d'Artagnan
 = Jesper Olesen, afholdt vi kl. 18.00 efterårets EOG i:

Østerbrohuset
Århusgade 103
2100 København Ø

Agenda EOG

1.    Formandens beretning

2.    Status på økonomi

3.    Eventuelt

Referat BC EOG lørdag den 24. oktober 2020

1 . Formanden gav en status på rigets tilstand, med Corona og de udfordringer som det har givet os. Vi har med i dag fået afviklet 6 discipliner med stor succes i BC mangekampen 2020, og vi har tidligere i september udsendt regler for hvordan BC mangekampen 2020 bliver afgjort hvis vi ikke når de 8 planlagte discipliner. Set i lyset af de nye restriktioner med forsamlingsforbud på over 10 personer, fra mandag den 26. november og 4 uger frem, vil det ikke være muligt at gennemføre de to sidste discipliner (E-sport Racing og Lerdueskydning) på normal vis med alle deltagerne samlet på en gang. Men vi arbejder pt på en løsning, så vi kan møde i små hold og derved gennemføre disciplinerne. Begge discipliner egner sig til dette i E-sport racing kører 5 ad gangen, og lerdueskydning kan også afviklers i hold af 6-8 så der også lovligt er plads til instruktøren, vi undersøger med vores værter om dette kan lade sig gøre.

Vi må nok indse at julefrokosten hænger i en meget tynd snor.

Vi nåede at få afviklet 30.års jubituren til Warszawa med 40 deltagere inden Polen lukkede ned igen, formanden havde sine bange anelser inden turen, men de viste sig at være ubegrundede, alt virkede som det skulle og det var slet ikke så restriktfyldt som frygtet, det blev en rigtig fin tur med en kanon jubilæumsmiddag lørdag aften.

Med hensyn til OG 2021, så har vi måske en udfordring, men vi må se hvad der kommer af udmeldinger fra vores store leder den næste måneds tid.

2 . Økonomi, Ole Skjold gav en status på vores økonomi samt hvor dan det vil se ud fremover. Vi har fået nogle nye poster på udgiftssiden, Påskefrokosten, samt at det nu er præcedens for at der skal være mad og drikke til disciplinerne (hvilket absolut er en god ting, som ønskes af medlemmerne) derfor kan det blive nødvendigt at justere kontingentet som ikke er steget siden 2012.

Vi har også en anden udfordring, det er salget af bannerannoncer på hjemmesiden, som er for nedadgående, de sidste år har vi på OG nærmest måtte tigge om køb. Det vil vi ikke mere, nu lægger vi op til at man på forhånd kan byde på siderne, inder OG hvis man skulle have interesse i det. Alt efter hvor meget vi får ind her, vil vi også tage dette aspekt med i kontingentfastsættelsen for 2021. Vi taler om en kontingentforhøjelse på mellem 30 og 50 kr. pr måned.

3 . Eventuelt, Her delte formanden først oversigt over vores mangekamps aktiviteter de sidste 31 år, samt spørgeskemaer til ønsker i 2021, på skemaet var der også mulighed for at byde ind med køb af bannerannonce på hjemmesiden. Blandt det nye som der var mange ønsker på var Pickleball og det måske lidt sværere at arrangere Balonflyvning.

Herefter var der en del tale frem og tilbage vedr. vores drengerøvstur til udlandet, som nok ikke kan blive i 2021, men måske i 2022. Der var blandt andet ønsker om; bobslædekørsel i Riga, adventure i Gerorgien, Golf i Skotland, vandreture, bjergbestigning i Norge, Besøg på Airbus fabrikken i Hamburg, Ski, Formel 1, samt ØL/Whisky/Vinsmagningsture. 

MVH

Bestyrelsen

Se Billeder fra EOG her

Følgende BC´ere deltog i EOG:

Henrik Aakjær
Peter Juul Ottesen
Henrik Merót
René Bang Hansen
Erik Holther
Arnt Gustafsson
Søren Bruun
Ole Skjold Hansen
Ulrik Damsgaard
Stig Bruun-Andersen
Henrik Jæger
Jesper Rebien Olesen
Henrik Bergsbo
Stig Arve Jepsen
Michael Weile
Morten Jensen


 


TILBAGE


PRINT