Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025626
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Family ZOO Tur 1995 13/08/1995

ZOO Tur

Blue Circle "Far & Barn Dag"

Søndag den 13. august '95

De fremmødte var alle friske og mødte op med en masse dejlige BC børn. Et enkelt medlem havde 3 (tre) med.


Vi startede selvfølgelig med at sætte kursen mod Børne ZOO, hvor der blev redet på heste, klappet geder og løbet om kap på legepladsen. Det var så hårdt, at næste stop hed PAUSE med is, pølser og en enkelt sutteflakse, inden turen gik videre til isbjørnen, og så til den Tropiske Have og endnu en is/slik pause.

Så så vi elefantshow. Flere BC medlemmer kiggede misundeligt på snablen og så var der bleskift. Det var der flere der havde glemt i kampens hede. Mere is og slik, og "ih. hvor er det godt mor ikke ser os nu. Mange af børnene var meget fascineret af giraffen og dens lange hals. Ved 3-tiden begyndte vi alle at være lidt trætte. Mest fædrene. og vi takkede af for idag og vendte snablen hjemad.

Alt i alt en kæmpe succes for de af os der var mødt op. Deltagerantallet kan være ligemeget, for de af os der var med, ved det, men taget i betragtning af hvor mange af os der har børn, burde vi have været langt flere!

Så mød op til næste år, hvor vi gentager successen, om ikke for din skyld så for barnets!

 


TILBAGE


PRINT