Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025627
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG 1/1991 20/04/1991

BC Forårs EOG 1991

Se invitation her

Forårets EOG blev afholdt lørdag den 20. april 1991 på LO skolen i Helsingør.

Dagsorden i følge vedtægterne, påklædning Habit, 35 deltagere

Referat:

1. Jan Olsen blev valgt som dirigent, Jan takkede for valget og konstaterede at EOG var lovligt indkaldt. Han gav derefter ordet videre til formanden for hans beretning.

2. Formand Jan Zickerman gav i sin beretning en status på foreningen, vi er nu 43 medlemmer, og flere er på venteliste og på vej ind. Jan var rigtig glad for at se så mange i dag, det må tegne godt for foreningen. Vi har nu i år med stor succes afviklet 4 discipliner, og vi har fået den første invitation fra BC Business - spændende! Og så så formanden frem til årets sommerfest, hvor vi i gen skal have pigerne med - Dagen bliver igen med Rally og fest på Tikøb Kro - Vi kan alle glæde os....

3. Kasserer Jan Mortensen gav en status på økonomien, det ser fornuftigt ud, og med medlemstilgangen ser det ud til at vi kommer til at klare os bedre end budgetteret.

4. Jan Olsen gav status på aktuelle rabatordninger, og opfordrede medlemmerne til at komme med gode tilbud, samt at benytte de rabatordninger som er forhandlet på plads.

5. Anders Vedel fortalte om muligheden for på sigt at investere i et sommerhus, der er dog ingen aktuelle planer, da vores egenkapital endnu er for lille.

6. BC Business udvalget; Arnt Gustafsson, Carsten Mohr og Søren Bruun fortalte om deres planer, og det bliver spændende. Første arrangement er allerede i næste uge, hvor vi skal til vinsmagning i Michael Jansens forretning Vinopol på Østerbro.

7. Lang diskussion frem og tilbage over ingenting, Henrik Nielsen vil gerne have grisefangning på programmet næste år, Henrik Andersen vil gerne River Rafte, af tidsmæssige årsager måtte dirigenten dog stoppe debatten da vi skulle videre i programmet.

EOG blev afsluttet kl 18.00 da vi skulle spise middag; en dejlig 2 retters menu med god vin til.

Følgende BC´ere  deltog i EOG:

Alan Jacobsen

Anders Tange

Anders Vedel

Arnt Gustafsson

Christian Kirkman-Møller

Christian Reib

Claus Hyldgaard-Olesen

Claus Højbjerg

Claus Olsen

Erik Holther

Gregers Holm Nielsen

Henrik Andersen

Henrik Jæger

Henrik Nielsen

Jan Olsen

Jan Zickerman

Jens Agerskov

Jesper Olesen

Ken Bukrinsky

Lars-Bo Dalgaard

Mads Mathiasen

Michael Engell

Michael Foldbjerg

Mogens Rüdiger

Ole Thers

Peter Asmus

Peter Bisgaard

Peter Fauerholt

Peter Juul Ottesen

Rene Bukrinsky

Steen Andersen

Søren Bruun

Søren Olsen

Torben Jensen

Ulrik Damsgaard

 


TILBAGE


PRINT