Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2022460
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG 1/1990 12/05/1990

BC Forårs EOG 1990

Se invitationen her

Referat

BC første Ekstra Ordinære Generalforsamling (EOG) blev afholdt på LO Skolen i Helsingør lørdag den 24. april 1990, efter at Billard og Dart var afgjort.

27 habitklædte BC´ere var på plads for at høre; formand Jan Zickerman´s beretning, og de lovende udsigter for foreningen hvor vi  nu er oppe på 37 medlemmer. Jan fortalte om de nu 4 afviklede discipliner; fisketuren og bowling samt de to som blev afviklet tidligere i dag, og opfordrede til at vi skulle bruge hinanden både professionelt og i private sammenhænge, det ser dog ud til at mange allerede har fundet hinanden, der var i hvert fald godt gang i den efter fisketuren....og det blev også sent inden de sidste kom hjem fra bowling....Godt at se at nye venskaber er opstået.

Kasserer Jan Mortensen gav en status på økonomien - det går som budgetteret.

Jan Olsen fortalte om diverse rabatordninger som vi nu kan benytte. Han opfordrede medlemmerne til at benytte disse, samt ikke at holde sig tilbage hvis de havde noget at tilbyde.

Jesper Schønnemann fortalte om den kommende sommerfest, hvor der er lagt op til at vi kan invitere pigerne med. der vil blive arrangeret et Rally om dagen med efterfølgende fest om aftenen, - Det bliver stort!

Vi fik alle udleveret en meget flot medlemsmappe, med data på og foto af alle medlemmer, oplysninger om rabatordningerne, vedtægter osv.

Under eventuelt; roste mange formanden og bestyrelsen for dens arbejde med at starte foreningen. Der kom et forslag fra Henrik Nielsen om at vi skulle købe et barn i Afrika. Der blev spurgt om det var en god ide med en BC Skitur, og det var der enighed om at det var det.

Da EOG var formelt afsluttet kunne vi gå til middagen, den blev indtaget i de flotte lokaler med kig ud over Øresund til Sverige, og den var rigtig god, og vinen var også god. Senere tog mange i samlet flok til Vedbæk og SubMarina…..

Følgende BC´ere deltog i EOG:

Allan Jacobsen

Anders Vedel

Carsten Mohr

Christian Reib

Erik Holther

Henrik Andersen

Henrik Jæger

Henrik Nielsen

Henrik Aakjær

Jan Mortensen

Jan Olsen

Jan Zickerman

Jesper Schønnemann

Ken Bukrinsky

Kristian Fristed

Mads Mathiasen

Michael Engell

Michael Foldbjerg

Ole Due Schwencke

Ole Thers

Peter Bisgaard

Rene Bukrinsky

Søren Bruun

Søren Olsen

Søren Rasmussen

Torben Jensen

Ulrik Damsgaard

 

 


TILBAGE


PRINT