Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025652
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Julefrokost 2001 30/11/2001

BC Julefrokost

Se invitation til Julefrokost her

Mødetid kl. 1700 i Filmbyen

Vi startede årets Julefrokost med en spændende rundvisning i Filmbyen. Det er den gamle kasserne "Avedørelejren" som nu er overtaget af Zentropa, som så selv bruger de gamle barakker og værksteder, men også lejer ud til andre filmselskaber. Der er dog lidt militær tilbage der står en gammel tank på apelpladsen foran indgangen til Zentropa.

Vi så  Zentropa´s studier, klipperum, og andre kreative rum. Vi mødte også instruktøren bag succesen "Klappe med en hånd" Gert Fredholm, som fortalte om filmen, arbejdet på settet, og om arbejdet med at finansiere og om promoveringen af filmen, som er halvdelen af arbejdet for filmsucces.

Gert fortalte også om samarbejdet med Ålen og filmbranchens øvrige udfordringer.

Herefter blev vi afhentet af en gammel bus som kørte kørt til Christiania.

På Christiania fik vi en fin julefrokost på "Spiseloppen" (som ser betydeligt pænere ud indvendigt), med alt hvad der til hører sig til af god dansk julefrokost mad, og rigeligt med øl og snaps til.

Efter præmieuddelingen til årets vindere i BC Mangekampen og de forudsigelige i Sweepstake, var der kaffe og cognac. Det siges at enkelte forvildede sig ud i Christiania´s handelsliv og fik en bønne eller to, inden musikken startede og stedet virkelig kom til at lugte af jul = Gran...de gør virkelig noget for julestemningen på Christiania..... 

 


TILBAGE


PRINT