Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025674
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG efterår 1998 12/09/1998

BC EOG efterår 1998

Se invitation til EOG her

Efterårets EOG blev efter en dag på Vandski afholdt på Teaterkroen i Ordrup.

Referat EOG.

1. Formandens beretning:
Søren Bruun fortalte om den vellykkede Sommerfest på Sunds Herregård i Sverige, hvor vi så at flere BC´ere mødte deres overmand (kvinde). Formanden gav en status på BC 8 kampen hvor vi har set et meget svingende deltagerantal; 14 til MiliSvøm, 13 til Cykling men 24 til dart/billard og i dag 19 til vandski. Er vi virkelig blevet så gamle at en lille smule fysiks udfordring skræmmer os væk. Det benægtede de fremnødte, men det var jo også flertallet af dem som kommer til alt.

2. Fremtid og Visioner:
Her kørte vi videre fra formandens beretning, hvad gør vi for at vække dem som ikke deltager? Flere mente at det først og fremmest var tiden som manglede, job, børn og koner, og ikke lysten som manglede, det bliver meget bedre om 10 når ungerne er store og vi er blevet skilt fra kranen, som en "unavngiven" BC´er sagde (navnet  er udeladt af diskretionsmæssige årsager). Man der var faktisk stor enighed om at det bliver lettere i fremtiden og at vi bare skal køre på som vi gør. Så må den som er bange for vand bare lade være med at deltage i f.eks. MiliSvøm. Flere ønskede flere BC Business arrangementer, her kom promte svar fra udvalget, så skal i også komme til arrangementerne...Det er surt at bruge tid og energi på at stable et arrangement på benene, som kræver deltagelse af eksterne folk, og så kommer der 7 deltagere....Men de vil selvfølgelig gerne prøve igen.

3. Økomomi:
Kasserer Henrik Aakjær gav en status på vores økonomi, vi brugte noget mere end budget på Sommerfesten i Sverige, til gengæld har vi brugt lidt mindre på BC 8-kamps disciplinerne, så vi er godt med. Det er også derfor at maden og drikkevaret her til EOG er u/b.

4. Eventuelt:
Hvad der kunne være vendt her, var blevet afklaret under formandens beretning og under punktet Fremtid og Visioner.
Så formanden uddelte spørgeskemaer, hvorpå de fremmødte kunne give deres ønsker til næste års BC aktiviteter, både i BC 8-kampen og til andre aktiviteter som de måtte ønske, man kunne også notere om man ønskede at stille op til bestyrelsen.

Efter et "BC længe Leve - FFFF" - blev EOG afsluttet, og der blev serveret en rigtig herreret; Stegt flæsk med persillesovs dertil vin eller øl efter ønske.

Senere fortsatte vi på Skovridderkroen.

 

 


TILBAGE


PRINT