Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2022467
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Juletræsfest 1995 10/12/1995

BC Juletræsfest hos ALTiBil i Vallensbæk

Se invitation til Juletræsfest her

Juletræ og gaver

Søndag den 10. december var der Julestue og præmieuddeling ALTiBils lokaler i Vallensbæk. Måske p.g.a. juletravlhed var kun 10 BC´ere mødt op, men med koner/kærester og børn kom vi op på 25.

Det hele startede lidt kaotisk. Ulrik som havde de vigtige varer; gløg og æbleskiver, var punkteretpå vej til Vallensbæk og nåede først frem da arrangementet var godt i gang. Da vi herefter gik i gang med opvarmningen af gløggen og æbleskiverne blev belastningen af elnettet så stor - eller var det Henrik Nielsen som trykkede på en forkert knap! -  Hvem ved? - men sikringerne sprang i hvert fald, og hvor var lige sikringerne? Nå, men til sidst lykkedes det og vi fik varmet gløggen.

Der blev danset om Juletræet - Og pludselig bankede det på døren og hvem kom ind? Minsandten om det ikke var Jule manden i egen høje person (med sorte negle, han havde åbenbart haft problemer med kanen undervejs). Julemandel delte gaver og slik ud til de artige børn (det var de mærkeligt alle sammen).

Herefter var der præmieuddeling til de større børn - Søren Bruun fik sin præmie for sejren i BC Mangekampen 1995. Ulrik Damsgaard for sin "sikre" andenplads, og Henrik Jæger for sin lige så "sikre" 3. plads. Der var også præmier til de fremmødte vindere i Sweepstaket. 

Efterfølgende var der gaver til resten af de fremmødte BC´ere. Ulrik havde desværre glemt bankospillet, så vi kunne desværre ikke komme til at spille banko - men det gik alligevel.

Med ønsket om en God Jul til alle skiltes vi i go ro og orden, og kunne tage hjem og fortsætte med Julestressen.

Lej en julemand lige nu! - Rodbycamping

  


TILBAGE


PRINT