Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025022
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Sommertour Ebeltoft 2001 25/08/2001

Blue Circle Sommerfest 2001

Se invitation til Sommerfest her    Se programmet her

Endnu engang havde bestyrelsen overgået sig selv. Den årlige sommerfest i Blue Circle regi. Det, at overgå sig selv ovenpå den ekstravagante tur til Prag sidste år, er meget svært. Men bestyrelsen magtede opgaven til fulde. Der var lagt op til ren råhygge fra fredag d. 24. august 2001, for dem som ønskede at tage turen til Ebeltoft Parkhotel om fredagen, eller følges med os andre fra Odden lørdag d. 25. august 2001.

Billedresultat for ebeltoft parkhotel

Vi, der mødtes lørdag, var helt fremme i sko`n da vi mødtes ved færgen. Der var lagt op til fest og farver. Der var selvfølgelig nogle som havde så god tid på hjemmefronten, at de måtte bruge den modgående kørebane som overhalingsbane for at nå færgen til tiden, men vil det ikke altid være sådan når vores bedre halvdele skal deltage?????

Da vi ankom til Ebeltoft, stod Charlie og Hallberg klar med hånden fremme og bød velkommen. Vi blev fast monteret i bussen og begav os udi den østjydske trafik. 1. stop var Ebeltoft Parkhotel, dette skulle vise sig at skulle være vores omdrejningspunkt i denne weekend. Et ganske godt hotel med en god hall eller reception med plads til vores bagage. Vores værelser ville først kunne udleveres senere, så derfor blev formandens "suite la bellevue sur mer" brugt til at opstille vores bagage, samt til omklædning til det medbragte sportylook.

Formanden opstillede os i rækker i de forskellige firma hold som skulle dyste. Ombord i bussen og igen udi den østjydske formiddags trafik. Det i sig selv er en udfordring, som selv de mest garvede BCèr betragter med al respekt. Nu gik det så udi de molsiske bjerge, Femmøller og Trehøje blev også besøgt, samt Per Henriksen`s sommerresidence.

På turen blev flere af vores opgaver løst. Der blev Pollet i mobilos og gættet på årstal i Charlies billedbøger. Det kan nævnes for menigmand som paratviden, at en leopard i fangenskab, bliver fodret med en fart af ca. 70 km/t, for ikke at yngleevnen skal ophøre totalt. Nu skal der ikke drages udspekulerede tanker vedrørende fodring af en ægtemand efter 12 - 13 års ægteskab. Forstil jer en BCèr piske på racercykel med 32 km/t efter sin pizza, bare fordi den lyslokkede er lidt kælen den dag.

Bussen rullede af sted på de små veje, vejret var lidt overskyet, med udsigt til regn og derved også mindre lyst til udendørs aktivitet. Men da bussen drejede ind på en parkeringsplads og der lød en rumlen og buldren, som om bagtøjet var stået af på bussen ( det var vores maver som knurrede ), stod Hallberg og Tju-Bang klar med grillpølser og gudedrik ( Fadøl ). Vi befandt os midt i en dyrepark, som ikke mange af os var klar over eksisterede. Ebeltoft ZOO, en oase i de Molsiske bjerge, en lysning i det jydske mørke, et platou i de jydske højder. Solen brød frem og igen blev BC belyst fra oven.

Efter pølsesnak og indtagelse af drikkevarer, var vi gearet til rundvisning i ZOOèn. Vi begav os i samlet flok efter Brian, som er ejer af Parkhotellet. Vi skulle overvære en fodringsseance af fire leoparder. Det var her vi fik svar på hvor hurtigt en leopard generelt kan løbe. Da vi havde set og hørt dette gik vi tilbage til pølsegrillen og tog de sidste rester. Vi blev opdelt i to hold. Det ene hold skulle på safari rundtur med jeeps, det andet hold skulle på krypdyrs rundvisning. Alt i alt oplevelser som der blev talt en del om senere på aftenen.

Ebeltoft Parkhotel var vores næste mål. Vi havde fri et par timer, så der blev hygget og badet i poolen. Mange af vores søde og velforstående bedre halvdele, havde sat sig til rette foran husaltret. Den norske kronprins skulle smedes sammen med sin ( T ) Marit. Vi andre spillede vandpolo, indtil Hovmann med en bombe fjernede det meste vand fra poolen. Men ok, at gå på bunden og spille fodbold er også godt.

Mødepligt til tiden var et most. Vi stod og skålede velkomst, blev bedt på plads. Da vi havde fundet vore pladser og sat os, blev døren skubbet op. Nu kan det nævnes, at mange af os BCèr har lagt os lidt ud her i ferien, men ind af døren kom klassens tykke dreng.

Klassens tykke dreng alias Lars og Morten, kom ind til en klapsalve og piften. Der var fart på de to som kendes fra TV. Da de havde underholdt med skønsang og jokes gennem et stykke tid, så skulle Tju-Bang demonstrerer hvorfor han er et naturtalent udi musikkens verden. Tju-Bang skulle spille på to plastskibe, kendt fra vores drengeår i badekaret. Det gik ganske udmærket, uden at få sine fingre i klemme og samtidig holde rytme og takt.

Der var næsten stående ovationer, da Lars og Morten blev kaldt frem for 3. gang, derpå gik BC på senen og gengav til fulde " WE ARE THE WORLD " eller noget i den stil. Så gik spisningen i gang, med alt hvad der så medfølger, af jokes og fisemaskiner placeret under stole. Vinder holdet blev nr. 1 og så fremdeles, smart egentligt.

Da det gik op for et par stykker af os, at fam. Hovmann havde bryllupsdag ved midnatstide, blev bandet som spillede ved siden af, underrettet og ville gerne spille bryllupsmarchen. Da dette var overstået og Jan havde fået klippet sine strømper, gik vi i baren. Der blev festet til den lyse morgen, med pool besøg, med og uden tøj, med kærlighed i vandseng og meget mere. Er der nogle som er i tvivl, så spørg bare Andersen, han can skru`.

Søndag morgen er altid dejlig, det at sidde og iagttage røde øjne og morgenhård, se hvordan medlemmer og ægtefælder bevæge sig uden at ryste på hovederne, fantastisk syn. Da det var umuligt, at få en bus, skulle vi med de lokale taxièr. Det fungerede også godt, da vi til sidst fik proppet alt indenbords. Så af sted til færgen. Da startede regnen.

Tak for en god og indholdsrig tur til Ebeltoft, med godt humør og mad m.m. Det skal lige nævnes, at det altid varmer at være sammen med BCèr og deres ægtefælder. ( Til dem som ikke deltog, så var der ca. 36 g. indendørs da vi spiste ).

Venlig hilsen

Per Klarskov-Jeppesen

Se billeder fra sommerfesten her

 


TILBAGE


PRINT