Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2024645
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Julefrokost 2019 29/11/2019

BC Julefrokost 2019 på Nyhavnskroen

Årets julefrokost blev holdt i rigtigt god julestemning i midten af København/Nyhavn. Der var fint julepyntet på Kgs. Nytorv og i Nyhavn, juleboder hvor alt kan købes fra mad og drikke til forskellige julegaver.  Hotel d´Angleterre flot som altid. Der var stort fremmøde og de 28 BC´er som deltog, kunne derfor ikke undgå at være i god julestemning ved ankomsten til julefrokosten.Der blev serveret velkomstdrik, gløgg, øl eller vand ude foran kroen. På kroen blev der trukket lod om siddepladserne og alle budt velkommen med nissehue og sang til senere brug. Morten og Stig bød velkommen og præsenterede aftenens program.

Der var fuldt hus på kroen, flere andre selvskaber bidrog til stemningen. Så der blev skrålet godt igennem til sangene, hvor Henrik Schwenn sang for, først; "Den danske sang er en ung blodt pige", og siden sluttede vi af med "BC for evigt" version 1, med mulighed for forbedring til fremtidigt brug. Ind i mellem kunne vi nyde den gode Julemad.
 Traditionen tro blev årets pengepræmier uddelt af kasereren Ole Skjold Hansen.  Der var præmier til de 6 bedste i BC 8-Kamp 2019: Henrik Jæger, Søren Bruun, Henrik Aakjær, Henrik Schwenn, Henrik Tinning og Stig Arve Jepsen. Rene Bang-Hansen fik Præmie for en 13. plads. BC 8-kamp slutstilling 2019

 

Præmierne til dem som havde spillet på de 3 vinderer gik til: Michael Foldbjerg som havde købt Henrik Jæger for det største beløb nogensinde i BC´s historie, STORT TILLYKKE. Arnt Gustafsson havde købt Søren Bruun og Henrik Aakjær havde købt sig selv. Der blev også trukket lod om klappepræmien, blandt dem som havde spillet på en deltager i mangekampen, den vandt Jesper Pedersen. Der blev klappet og ønsket tillykke til alle vinderne. 


Julestemningen steg i aftenens løb “julebryg og snaps bidrog til dette” i rigelige mængder. De nye medlemmer som var blevet døbt "skyldte nogle bryster", de havde dog valgt at løse denne opgave på en anden måde, i stedet kom stand up komiker Louise Brink. Desværre var stemninger på dette tidspunkt så høj på kroen, at hun havde svært ved at overdøve de andre selskaber, men dem som kunne høre hende syntes hun var rigtig sjov.

Desværre får sådan en dejlig aften også en ende. Kassereren betalte regningen og nogle fortsatte forskellige steder i byen, andre måtte hjem i seng. 

 

Tak for en dejlig julefrokost fra de 4 nylig døbte.

Billedresultat for julefrokost

 
Michael Baasch, Henrik Schwenn, Stig Arve Jepsen, Morten Dalsgård

Se billeder fra Julefrokosten her

Følgende BC´ere deltog i Julefrokosten:
Morten Jensen
Otto Neubert
Claus Olsen
Morten Dalsgård
Jesper Rebien Olesen
Tem Sander
Michael Baasch
Søren Bruun
Stig Arve Jepsen
Jesper Schønnemann
Arnt Gustafsson
Claus Hyldgaard-Olesen
Henrik Schwenn
Erik Holther
Christian Kauman
Jesper Pedersen
Henrik Aakjær
Lars Hammer
Michael Foldbjerg
Henrik Merót
René Bang Hansen
Michael Weile
Peter Asmus
Ole Skjold Hansen
Kim Lohmann
Henrik Jæger
Ole Thers
Ulrik Damsgaard


 


TILBAGE


PRINT