Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2022432
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Sommertour Båstad 2004 27/08/2004

Båstad, Sverige den 27. august 2004

SOLEN SKINNEDE PÅ BC I ÅR !!

Med en himmel så blå, faldt sensommer solstråler på de få, men heldige BCér som havde tilmeldt sig til dette års sommerfest i det sydsvenske.

I det super skønne skåne fandt vi alle vej til en lille perle af en by ved navn Båstad.

Ca. kl. 12:00 begyndte de fleste at ankomme til hotellet, som vi nok må sige lå i den lidt mere eksklusive ende i forhold til de vante sommerfester på diverse Sydsjællands hoteller. Kvalitet og stil var kommet tilbage til logen !

I år var der IKKE arrangeret Rally, gemmeleg, appelsin dans, lotteri eller noget. Hvor var det skøøøønt bare at kunne gøre hvad man havde lyst til.

Med en sandstrand ca. 4 meter fra hotellet, masser af sol og godt humør, faldt det jo meget naturligt ind at man mødtes på stranden, hvor der blev råhygget, med kolde medbragte sjusser, øl, rosé vin m.m.

Alt imens visse strandløver spillet beachvolley uden net, til stor morskab for mange af de indfødte. Der blev også badet og solet.

Alt i alt en pragtfuld dag, der blev også set enkelte Bc'er i hvide badekåber rende rundt på hotellet efter en tur i boblebadet.

Så blev klokken 19:30 og alle mødte op med godt humør og sommerfest tøj. Nu var det tid til at spise, drikke, danse = FEST !

For første gang i mange år blev der IKKE klaget over rødvinen! Vi fik god mad, masser at drikke og vi havde en fantastisk udsigt over havet, stranden, og en masse glade gæster. Eneste minus var at der var totalt rygeforbud på hele stedet. Lidt synd syntes nogle, fedt syntes andre.

Men vi var jo i sverige ;-)

Discjockey var der også, og han må siges at være en af de bedste vi har hørt, i lang tid. Der blev danset som aldrig før.

Ca. 02:30 var det så ved at være tid til at finde sit værelse. Alt i alt en super fest, synd for de som ikke var med.

STOR tak til Henrik Jæger som har stået for det meste af hele arrangementet !!

Venlig hilsen

Henrik Nielsen

Se billeder fra sommerfesten her

 


TILBAGE


PRINT