Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 4
Besøgende i alt : 2022471
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Sommerfest Kullen 2018 15/09/2018

Kullen BC sommerfest 15-16 september 2018

Rusthållargården i Arild nær Kullen skulle være vores tilholdssted for sommerfesten i år.

Billedresultat for rusthållargården

49 tilmeldte BC'er incl. fra DK medfragtede fruer/kærester (Asmus frue undtaget). Alle mødte som planlagt frem i Mølle havn hos Systrarna på Piren.

En lille hyggelig restaurant som vi fyldte næsten helt op. Derfor var folk også bedt om hjemmefra, at vælge enten Lax, Fläsksmørrebrød eller kæmpe rejemad (med brie skive på) - ses ikke i NATO.

Køkkenet så mikroskopisk ud, men serveringen forløb fuldstændig gnidningsløst og rejemadderne var mega, så vi delte. Kaffekander havde udvalgte medlemmer med, vi bunkede kanderne op med varm svensk mokka og drog derefter i bilerne helt ud til Kullaberg - Kullen.

En hurtig pax briefing - lidt frisk vejr og antydningen af en byge gav en dejlig dramatisk optakt til den forestående nedstigning. Lidt praktisk tøj og alle syge som raske gik ad en lidt svær sti ned til en træplatform som svensken havde bygget mellem det store Kullen fyr og det lille fyr helt ude på spidsen.

Billedresultat for kullen

Gruppebilleder i sol, kaffen og skønne hjemmebagte kager som var medbragt helt hjemmefra Danmark - de var jo hjemmebagt - blev brat afbrudt da hele holdet måtte døje med mig som stand in fortæller - fordi fyret var lukket for besøgende pga vedligeholdelse. En ulidelang røvsyg opremsning af mærkelige ligegyldige søtekniske detaljer - tænders gnidsel og krumme tæer - endelig forbi og i kunne i fred nyde den flotte natur.

Valgfri lille gå rundtur fra fyret og tilbage til automobilerne - derefter direkte til Rusthållargården.

Indcheck, godt vejr - mulighed for at sidde ude og nyde medbragt alkohol, luftguitar og Gajol shots - ja gamle nægter vi at blive !  

En ædruelig positiv indskydelse synes jeg lige vi skal have med. Det var frydsommeligt at se hvor mange nye medlemmer og deres partnere der deltog. Håber de følte at vi tog godt imod dem.

1800 velkomstdrinks og 1831 gik vi til bords. Flot lokale med udsigt til Kattegat. Straks slog formanden på glasset og holdt en god tale om vor afdøde ven Jan Hallberg. Den afsluttedes med et minuts stilhed. En værdig måde at mindes Jan på.

Tre retters dejlig middag, vin, kaffe med avec (og efter regningen at bedømme - meget avec). Et monstrøst apparatur med nogle lede neonfarver forsøgte at spille lokalet op til dans. Den var fodret med mp3 filer hjemmefra så den buldrede bare autonomt deruda' - ingen optøjer. Vi dansede og drak og talte og dansede og dansede.

Svensken servede så en "korv" til natmad og så blev det ebbe Jeppe !

Næste morgen "frukost"- udcheck - krammerfarvel og zurück.  

Med vänliga hälsningar Erik

 

Se Billeder fra sommerfesten her

Billedresultat for rusthållargården

 Følgende BC´ere med fruer deltog:

Peter Asmus
Michael Weile
Kim Lohmann
Søren Bruun
Henrik Tinning
Morten Jensen
Ole Skjold Hansen
Jesper Schønnemann
Christian Kauman
Otto Neubert
Henrik Bergsbo
Henrik Jæger
Morten Dalsgård
Henrik Schwenn
Jesper Pedersen
Kim Toftum
Claus Olsen
Henrik Kaufmann
Ulrik Damsgaard
Henrik Merót
Michael Baasch
Erik Holther
Robert Kreijtz
Henrik Aakjær
Tem Sander
Christian Juul bødker


 


TILBAGE


PRINT