Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2026045
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC skitur - Obertauer 2018 24/01/2018

BC skitur - Obertauern

Beretning fra årets BC skitur

Dag 1 - onsdag: De tre biler med de 11 forventningsfulde BC´ere samledes i Gedser færgehavn i god tid før afgang kl. 21. Alle var ivrige efter at komme af sted. Ikke mindst Michael Foldbjerg (herefter: Mikki Raikkonen). Mikki kunne ikke vente med at køre sin Opel Safira om bord – inden de ankomne biler var kørt fra borde. Et varsel om, at Mikki godt kan lide at køre stærkt på de tyske motorveje.

Dag 2 – torsdag: Ankomst til Hotel Latschenhof, Ringstraße 4, Obertauern, hvor der var bestilt morgenmad til de sultne maver. Omklædning, skileje, køb af liftkort og så ud på pisten, hvor solen allerede stod højt på himlen. Efter en god dag på ski fandt vi frem til Lürzer Alm, der blev vores foretrukne afterski sted. Tiders Tyske Schlagere, god øl, drinks og Jägerbombs. Så meget ’underholdning’, at Jan Hallballe kom hjem med et par forkerte ski. Et varsel om, at man skulle passe på sine ski.

Dag 3 – fredag: Den vanskelige 3. dag. Sigtbarheden på pisten var ikke god, hvilket var medvirkende til at Arnt havde ondt i parykken (piv, piv). Ja – parykken! Frisør Stylisterne ’Merót & Morten’, havde medbragt udvalgte parykker fra deres store samling af hår-kunst. Herefter var der ikke et øje tørt, når Jesper O. skiftede personlighed og festede som en ung svensker, Henrik Schwenn dansede som Britta Schall Holberg, Aakjær brugte penge som Jan Fog, Tinning udlevede sin drøm som Heidi-pige og Robert sang som Thomas Buttenschøn. Fredagen sluttede med, at vi tabte semifinalen i EM håndbold til Sverige. Et varsel om, at vi ikke fik medaljer i år.

Dag 4 – lørdag: Kaiserwetter med pistefræs. Frokost på terrassen, hvor Merót ’overraskede’ med at spise i bar overkrop og havde flere jokes på tungen…. Turen gik igen til Lürzer Alm, hvor festen gik et niveau op. Vildt sjovt indtil vi skulle hjem og Jæger og Arnt ikke kunne finde sine ski. Et bevis på, at BC ikke var de eneste, der festede igennem på Lürzer Alm…

Dag 5 – søndag: Mixed experience. Tre mand var en tur hos Polizei for at få optaget rapport på stjålne ski – øv! Det gik op for Tinning og Schwenn, at de havde byttet ski i løbet af turen – hi, hi. Svensker Jesper, Merót (med ski tøj på), Jan Aakjær Fog og Robert Buttenschøn fik en fantastisk oplevelse med en klatretur op ad bjerget med efterfølgende off-piste løb til dalen – fedt!!!! Et varsel om, at det ikke er sidste gang BC skal på ski. Alle var hjemme i god behold ca. kl. 03 natten til mandag.

Tak for en FANTASTISK skitur. Jeg smiler endnu Billedresultat for emoji

Venligst/Regards,

Arnt Gustafsson

 Se billeder her

 Følgende BC´ere deltog i skituren:

Arnt Gustafsson

Henrik Jæger

Henrik Merót

Henrik Schween

Henrik Tinning

Henrik Aakjær

Jan Hallberg

Jesper Olesen

Michael Foldbjerg

Morten Jensen

Robert Kreijtz

 


TILBAGE


PRINT