Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2026032
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Ordinær Generalforsamling 2018 20/01/2018

Blue Circle Ordinær Generalforsamling

Lørdag den 20. januar 2018 i Odd Fellow Palæet

 

Utroligt men sandt! - Det var for 28. gang blevet tid for årets første og største BC begivenhed; Den Ordinære Generalforsamling som blev afholdt lørdag den 20. januar 2018.

 

Vi vendte i år tilbage til den location hvor vi holdt BC OG nr. 2 i 1992, vi har ellers bestræbt os på at finde et nyt sted hvert år, men da Odd Fellow Palæet brændte kort efter vi var der sidst, kan vi godt tillade os at sige at vi også i år holdt den Ordinære Generalforsamling på et nyt sted, nemlig i det nye genopbyggede Odd Fellow Palæ, Bredgade 28, 1260 København K.
 

Billedresultat for odd fellow palæet københavn

 

Grundet den store succes med rundvisningen på det Kongelige Bibliotek/Den Sorte Diamant sidste år, havde vi også i år fået arrangeret en rundvisning, nu i Odd Fellow Palæet, hvor vi hørte lidt om Palæets og Odd Fellow logens spændende historie.


» At man, når det i sandhed skal lykkes en at føre et menneske hen til et bestemt sted,først og  remmest må passe på at finde ham der, hvor han er og begynde der. Dette er hemmeligheden i al hjælpekunst. Den der ikke kan det, han er selv en indbildning, når han mener at kunne hjælpe en anden.«    Søren Kirkegaard, 1813-1855

                                                                                                             

Den Ordinære Generalforsamling (OG) startede Kl. 16.30 i "Spejlsalen" med dagsorden efter vedtægterne - Efter OG fik vi solgt alle BC´ere  i årets sweepstake, se her Køb i BC Sweepstake 2018  - Der var naturligvis også mulighed for at byde på de attraktive bannere på siderne på www.BlueCircle.dk

 

Da OG/auktion/Sweepstake var vel afsluttet, fik vi serveret den traditionelle GT i "Herreværelset". Hvorefter der Kl. 20.00 var dækker op til årets Gallamiddag med dertil hørende vine i "Gallerisalen". - Efter kaffen med  avec var indtaget forlod vi Odd Fellow Palæet og fortsatte på NatCaféen - hvor det blev sent inden de sidste BC´ere forlod stedet.

 

 

Med venlig hilsen

 

BC Bestyrelsen

 

Se billeder fra OG her

 

Se referat fra BC Ordinær Generalforsamling 2018 her

 

 Følgende BC´ere deltog i den Ordinære Generalforsamling:

Claus Hyldgaard-Olesen
Ulrik Damsgaard
Stig Bruun-Andersen
Claus Olsen
René Bang Hansen
Søren Bruun
Henrik Kaufmann
Morten Jensen
Jesper Rebien Olesen
Peter Bisgaard
Jesper Pedersen
Jan Hovmand Larsen
Arnt Gustafsson
Henrik Bergsbo
Henrik Merót
Erik Holther
Michael Baasch
Morten Dalsgård
Henrik Aakjær
Jesper Schønnemann
Søren Olsen
Lars Hammer
Michael Weile
Ole Skjold Hansen
Henrik Tinning
Michael Foldbjerg
Henrik Schwenn
Peter Juul Ottesen
Jan Hallberg
Kim Toftum
Robert Kreijtz
Henrik Jæger

 


 


TILBAGE


PRINT