Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 3
Besøgende i alt : 2026071
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC OG/2002 19/01/2002

Blue Circle Ordinær Generalforsamling 2002

Se indkaldelse til OG her   Se Dagsorden for OG her

Så var endnu et år gået! Vi skriver år 13 i BC´s historie! - Det var igen blevet tid til at pudse lakskoene og rense smokingen, vi var med til BC´årets første og største event; Den Ordinære Generalforsamling med efterfølgende Gallamiddag - og i prøvede vi noget nyt - BC indtog Malmö!

Da var efterhånden ved at være svært at finde nye udfordringer i det Københavnske natteliv, så derfor havde bestyrelsen i år valgt at tage "hänsidans" til Malmö´s hotteste sted, med alt under samme tag.

Vi mødtes på Københavns Hovedbanegård hvor vi tog hurtigtoget over broen til Malmö Centrum hvor OG holdes på: "Slagthuset" - där allt möjligt är möjligt!

Dagsordenen var:

 1. Valg af Dirigent
 2. Formandens beretning
 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse
 4. Forelæggelse af budget for 2002
 5. Fastsættelse af medlemskontingent og indskud
 6. Indkomne forslag fra medlemmer
 7. Discipliner BC Mangekamp 2002
 8. Valg til Bestyrelsen, følgende er på Valg: Christian de Bang (modtager genvalg) Arnt Gustafsson (modtager genvalg) Jan Hallberg (modtager genvalg) Michael Foldbjerg
 9. Valg af formand Søren Bruun (modtager genvalg)
 10. Valg af Revisorer
 11. Kåring af årets BC´er
 12. Kåring af årets Dummy
 13. Eventuelt

Referat af BC Ordinær generalforsamling 19. januar 2002

Til at lede den ordinære generalforsamling i BC blev Michael Foldbjerg valgt til dirigent. Der kunne konstatere, at generalforsamlingen var lovlig indkaldt ifølge vedtægterne og at forsamlingen var beslutningsdygtig.

Herefter aflagde formand Søren Bruun beretning for år 2001, som blev godkendt med applaus. Christian de Bang fremlagde regnskab for 2001 og budget for 2002, der begge blev godkendt af forsamlingen - uden kommentarer. Forsamlingen godkendte ligeledes medlemskontingent og indskud til Jubilæumsfonden.

Da der ikke var indkommet forslag til generalforsamlingen, præsenterede Jan Hallberg årets mangekamp. Der igen er en 10-kamp, men hvor flere aktiviteter er samlet på én dag. Det var tydeligt, at mange ser årets 10-kamp som en stor udfordring og imødeser det samlede resultatet med spænding.

Michael Foldbjerg valgte efter mange og arbejdsomme år i bestyrelsen ikke at genopstille, og fik som tak "Barnets bog", der sikkert bliver nyttig nu, hvor Michael skal være far.

Bestyrelsen består herefter af Formand Søren Bruun, Christian de Bang, Otto Neubert, Jan Hallberg og Arnt Gustafsson. Forsamlingen genvalgte revisorerne Peter Bisgaard og Jens Kjeldgaard.

Årets BC'er blev igen et aktivt bestyrelsesmedlem, der har gjort et stort arbejde med 8-kampen og i BC Family: Jan Hallberg modtog det fine BC trofæ og takkede for hæderen ved at give en omgang til forsamlingen - efter mødet.

Næstsidste punkt var valg af Årets Dummy, der gik til Niels Refsgaard, på grund af Niels evne til at bruge sin far aktivt i BC. Som dommer i BC fodbold og som undskyldning for ikke at fuldføre i kajak. Dertil skal lægges, at en sikker førsteplads blev sat overstyr, da Niels "måtte hjem" inden fægtning i årets sidste disciplin. Hvad der også har påvirket valget; er den interesse Niels har skabt i foreningen for Grønland - specielt deres kaffekultur.

Under eventuelt gennemgik Otto Neubert BC Online og fik ved god indsats solgt bannerannoncer på de mest besøgte sites. BC Online har i dag af mere end 100 sider og medlemmerne er glade for den hurtige opdatering og formidling, der sker via sitet.

Ole kom med et ønske om nye medlemmer til foreningen. Søren Bruun svarede, at bestyrelsen ikke ser det nuværende medlemstal som for lavt, og at bestyrelsen bl.a. lægger vægt på, at nye medlemsemner har en anden erhvervsmæssig baggrund end dem vi repræsenterer i dag.

Jan Hovmand mente, at kontingentet burde stige lidt hvert år, hvortil Christian de Bang forklarede, at det var meget tidskrævende og dyrt at rette i PBS set-up'et. Men at Bestyrelsen vil overveje en stigning for næste år.

Årets Dummy afsluttede punktet eventuelt med det forslag, at pokalen skulle laves om til en halskæde, som "dummyen" så skulle bære ved alle BC samlinger i det efterfølgende år.

Niels vil fremlægge skitse til en Dummy-kæde og økonomiforslag således at punktet kan besluttes ved næste ordinære generalforsamling.

Herfter var der Sweepstake og vi fik i alt kr. 10.030,- i kassen - det er ny BC rekord!

Derefter gik vi i restauranten, hvor vi nød den Svenske Koks udsøgte 3 retters Galla middag, med lidt vine samt kaffe og cognac.

Derefter tog vi på natklubben Etage og trykkede den af.

Med venlig hilsen BC Bestyrelsen

Se billeder fra OG her

 


TILBAGE


PRINT