Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2025034
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG efterår 2017 23/09/2017

BC EOG efterår 2017

Da BC Fodboldgolf var velafviklet og vi havde fundet den rette vinder, afviklede vi samme sted Efterårets EOG.

Men først fik vi en dejlig Grillmenu sammensat af formanden, og fint grillet af Schønnemann.

 

Billedresultat for kildedal event

KILDEDAL EVENT 

Kildedalsvej 15, 2760 Måløv 


BC EOG 23. september 2017 med dagsorden efter vedtægterne:

1.    Formandens Beretning

2.    Status på Økonomi

3.    Eventuelt

1. Formanden bød velkommen til efterårets EOG og gik med det samme i gang med beretningen som blev kort; Vi er nu ¾ dele igennem årets BC 8 kamp og vi har set en meget positiv udvikling i deltager antallet, som efter i dag 21,7 i snit til årets discipliner. Det er også dejligt at se at nogle af de gamle er begyndt at komme igen.

Vi havde en forrygende Sommerfest tour til Riga med 43 deltagere, hvor alt klappede og ålen var bare det som for altid vil minde os om turen, vi ser frem til de sidste 2 discipliner samt Julefrokosten.

2. I fravær af kasseren tog formanden også dette punkt, og den enkle konklusion er = det går godt! Vi er bedre end budget på så og sige samtlige punkter på nær Sommerfest touren til Riga, hvor vi valgte at give den lidt ekstra.

De fire nye medlemmer har bidraget godt på indtægts siden med deres indskud samt deres kontingent. Vores aktier er også steget, så vores formue svarer med dagens kurs til 4.768 kr. pr medlem.

3. Eventuelt: Her delte formanden først disciplins oversigten fra de sidste 28 år ud, derefter spørgeskemaer til ønsker til næste års BC aktiviteter.

Muligheder og Ønsker blev diskuteret livligt og alle udfyldte skemaet, som efterfølgende vil blive behandlet af bestyrelsen.

Henrik Merót spurgte om der var interesse for en BC skitur til Østrig, det svarede mange positivt på at de var interesseret i og det resulterede i at Arnt og Merót vil undersøge mulighederne og fremkomme med et tilbud, som vil blive fremsendt til medlemmerne.

Herefter bad Peter Bisgaard om ordet; Peter foreslog at vi får en BC sang og foreslog den gamle Preben Kås/Jørgen Ry slager ”Hvad skal vi med kvinder” forslaget blev positivt modtaget, og Peter vil sørge for kopi af sang til Julefrokosten.

Henrik Merót fremførte at han syntes at det var for dårligt; at man ikke var bedre til at samarbejde om at arrangere BC disciplinerne, han mente at gamemaster i mange discipliner kørte dette for suverænt, og at dette gik ud over kvaliteten af arrangementerne. Der var lidt snak frem og tilbage, men ikke nogen egentlig konklusion, = men dog enighed om at det handler om kommunikation, og den skal være flervejs.

Til sidst takkede formanden for god ro og orden og afsluttede EOG.

BC Bestyrelsen 

Se Billeder her

Følgende BC´ere deltog i Efterårets EOG:

Jesper Rebien Olesen
Michael Baasch
Claus Hyldgaard Olesen
Peter Bisgaard
Erik Holther
Michael Weile
René Bang Hansen
Jesper Schønnemann
Henrik Tinning
Arnt Gustafsson
Søren Bruun
Henrik Merót
Ulrik Damsgaard

 


TILBAGE


PRINT