Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025017
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Forårs EOG 2016 30/04/2016

BC Forårs EOG

 

Efter at 4. disciplin i årets BC 8-kamp Rugby var afviklet på Helsingør Rugby Stadium, var der efterfølgende EOG og middag på LO-skolen/Konventum.

 

 

Referat BC forårs EOG den 30. april 2016 på LO Skolen i Helsingør 

 

Punkt 1 – Valg af dirigent: 

Formanden (Søren Bruun) bød velkommen til EOG og foreslog Erik Holther (EH) som dirigent. Da der ikke var nogen indvendinger mod dette, blev EH valgt, og han gav straks ordet tilbage til formanden Søren Bruun (SB). Under EOG nød vi en GT sponseret af Claus Tand, der havde fået penge retur fra forsikringen ifb. med sit afbud til Ski - Tak for det!

 

Punkt 2 - Formandens beretning:

SB lagde ud med kort at orientere om hans (og Ole Skjolds) deltagelse i bisættelsen af Thomas Rask. Bisættelsen havde fundet sted tidligere på dagen i Slagelse. SB havde medbragt en blomst med en sidste hilsen fra Drengene i Blue Circle til Thomas, der - trods hans udmelding et års tid forinden – havde været et medlem, som alle satte stor pris på.

 

Alle kunne huske nogle af de sjove stunder, som Thomas havde været involveret i. Herunder hans præmietorsk på over 12 kg i 2007, hans flotte tilgang til diverse ketsjersport samt ikke mindst hans gode humør og engagement på forskellige Adventure og OG. Ære være hans minde. 

 

Skituren var en fin succes – ikke mindst båret op af Sørens engagement og flot vejr. Eneste minus var et par dumme episoder under en middag, som der er bred enighed om ikke hører hjemme i BC regi.

 

Croquis tegning var ligeledes en god oplevelse. Eneste minus var nogle billeder, der blev taget trods forbud og delt på Facebook. Dette er blevet stoppet og Jesper S. undskyldte, at det skete.

 

Squash fik de rigtige vindere efter nogle hårde kampe.

 

Eneste minus i årets arrangementer indtil nu er en lidt lavere deltagelse end sidste år. På EOG blev der drøftet hvad der kunne ligge bag (tidspunkterne, disciplinerne etc.). Der kom ikke rigtig nogen konklusion ud af diskussionerne.

 

Punkt 3: Økonomi

SB fremlagde årets økonomi so fare, hvor den foreløbige konklusion er, at vi er lidt efter budgetteret. Dog mangler vi den endelige opgørelse fra Rugby, der også bliver lidt dyrere end budgetteret. Vi er lidt efter men ikke nogen katastrofe i det og vi har fået gode oplevelser for pengene.

 

Punkt 4 - Eventuelt:

SB opfordrede til at indsende forslag til discipliner til næste år. Kommer man i tanke om noget, så send en mail.

 

Ellers ingen yderligere punkter under eventuelt, og vi kunne gå til det på LO skolen altid veldækkede bord og nyde middagen, derefter billard og for nogle videre ud i nattelivet….

 

Referent: Jesper P

 

Følgende BC’er deltog i Forårets EOG:

 

1.    Søren Bruun

2.    René Bang Hansen

3.    Henrik Tinning

4.    Arnt Gustafsson

5.    Henrik Merót

6.    Jesper Pedersen

7.    Ulrik Damsgaard

8.    Henrik Bergsbo

9.    Jesper Rebien Olesen

10. Jan Hallberg

11. Claus Hyldgaard-Olesen

12. Erik Holther

13. Jesper Schønnemann

 

Se billeder fra BC Forårs EOG 2016 her


TILBAGE


PRINT