Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025041
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Julefrokost 2015 27/11/2015

Bluecircle 25 års julefrokost på Oslobåden

Så var det blevet juletid i vores lille forening, hvor årets julefrokost gik med DFDS til Oslo.

Billedresultat for oslobåden

På behørigste vis blev vi budt velkommen på kommandobroen, hvor vi ved afgang stod skulder ved skulder med kaptajn Johnny Andreasen. Da vi var godt klar af molerne mødter Peter, 1. styrmand, ind og berettede alle maritime detaljer for en flok begejstrede og spørgelystne BC’ere.

Herefter var der lige tid til en tur rundt på det forrygende skib, Pearl Seaways, inden der atter var guidet rundvisning. Denne gang i maskinen ved Maskinchef, Allan Kaae Jensen, der fortalte alt fra de 4 store Sulzer motorer til toiletrensningssystmet og igen var spørgelysten fra de fremmødte BC’ere så enorm, at besøget varede 1½ time.

Appetiten var således stor, da vi satte os til bords i den veldækkede buffet restaurant, hvor der i tillæg til den store buffet blev serveret ”ad libitum” drikkevarer. Efter en første runde med lækkerrierne blev der uddelt præmier til årets sejrende parter, både fra 8-kampen og sweepstake. Årets klappe præmie gik til Ole Skjold.

Efter middagen videre til natklubben, hvor flere præmiepenge blev investeret i forsødelse af tilværelsen for de festende BC’ere, der holdt gang i festlighederne til timerne blev små.

Ankomst Oslo, nogle mere friske end andre, men dog næsten fuldtalligt fremmøde ved mødepunktet. Afgang mod Holmenkollen, den fantastiske konstruktion, hvor vovehalse gennem tiden har kastet sig ud i drabelige konkurrencer. BC var selvfølgelig helt til tops og blev tilsmilet af et fantastisk Oslo-vejr med blå himmel og solskin.

Retur mod færgen, via en dejlig restaurant med tilbudspriser på øl til 135,- NOK og leverpostej til 185,- NOK – velkommen til Norge. Drænet for lidt fremmed valuta retur mod skibet. Kon-tiki nåede vi ej, da Holmenkollen havde vist sig alt for interessant til at overstå på en enkelt time.

Oven på en hård dag var det naturligt at kaste vores veltrimmede kroppe i Spa-badet på skibets agterdæk, hvor vi kunne sidde og nyde udsejlingen fra Oslo, glimrende alternativ til det hårde arbejde på kommandobroen fra dagen før.

Herefter vinsmagning i skibets vinbar, hvor den meget kyndige ”Jønne” guidede os igennem en smagning, der sjældent er set eller smagt lige – hvilket var en direkte konsekvens af vores venlige Tand-sponsor’s initiativ fra aftenen før, hvor vin-planlægningen var blevet gransket, studeret, diskuteret og opgradet – smukt Claus!

Således opstemte og forsinkede, da vin tager lang tid når den er så god, videre til bøfrestauranten, hvor den klassiske BC-menu med rejecocktail og den lækreste Rib-eye vakte stor begejstring. Tilbage til vinbaren, hvor flaskerne endnu ikke var tømt, hvorefter tingene fortoner sig i en strøm af godt humør, dans, snak, kammeratskab...

Søndag morgen fin ankomst til København, lige tidsnok til at undgå den varslede orkan ”Gorm”, der nok kunne have været det eneste der kunne have forstyrret en helt igennem fantastisk BC-event.2015

Se billeder fra Julefrokost 2015 her

Følgende BC´ere deltog mere eller mindre:

Jesper Pedersen
Michael Weile
Ulrik Damsgaard
Erik Holther
Morten Jensen
Søren Bruun
Henrik Merót
Arnt Gustafsson
Kim Lohmann
Ole Skjold Hansen
Claus Hyldgaard-Olesen

 

 


TILBAGE


PRINT