Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2022453
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Julefrokost 2014 28/11/2014

 

Årets knald af en

BC Julefrokost

 

Tiden nærmede sig endnu engang Jul, og årets

spændende BC Julefrokost blev afholdt Fredag d. 28. november. 

Gik du glip af dette?

 

BC Julefrokost anno 2014

 

Referat

Så blev det Jul igen og årets BC Julefrokost skulle afholdes den sidste fredag i november, traditionen tro – d. 28-11-14 kl. 17.

Vi mødtes på Lorteøen, Amager, kl. 17 hos Bryg-Selv-øl hvor, vi kom ind i foyeren og der var 20 forskellige ølhaner, vi kunne drikke øl af ad libitum.Vi skulle derefter smøge ærmerne op og brygge tre slags øl af 30 ltr – det vil sige i alt 90 ltr = 180 ½ ltr flasker. Vi bryggede en forårsbryg lys hvede. Så bryggede vi en Pail-ale-diamond. Og til sidst en Canadien-Gold-Ale.

Meget godt tænkt af Julefrokostudvalget, da vi har 25 års Jubilæum til næste år og her skal smage vores egen producerede øl. Vi skal hente øllet d. 18-12-14 – så skal det stå mørkt og koldt (10 gr) indtil, vi skal smage det. Måske der bliver taget lidt smagsprøver frem d. 17. januar 2015 til vores OG.

 

 Så tror man det er løgn – kl. 19.30 holdt der en stor, sort Party Bus med blinkende lygter og lys og stripperstang m.m. Bussen nærmest hoppede, så højt var musikken i den.

Party Bussen kørte os væk fra Lorteøen og mod hovedstaden. Efter 6½ minuts kørsel var vi løbet tør for shots og gin, så bussen måtte stoppe ved Netto på Englandsvej, så vi kunne få nye forsyninger – vi havde masser af vand og is.

 

Party Bussen satte os af foran Tivoli – herfra kunne vi lige gå ind i Biergarden hvor, et veldækket julebord stod klar til os med alverdens lækkerier. Hertil ølhaner udenfor, hvor vi kunne forsyne os og læske de tørstige ganer. Det var rigtig god julemad, vi fik.

 

Et fakirbrædt importeret fra Birkerød kom frem, da vi havde en dåb – og den fik alt hvad Hammer og tøjler kunne trække. Han bestod, vi talte ned fra 10.

 

Alle fik snakket, hygget, fortalt røverhistorier, drukket brændevin og sunget snapseviser.


Kl. 23.30 kom der to taxier og kørte halvdelen af herskabet til PS Bar hvor, de julefestede videre. Den anden halvdel blev til kl. 00.45 – og så kunne vi ikke trække den længere, så blev vi ”smidt ud” for, Tivoli lukkede kl. 00.

 

Merót 

 

 

18. december 2014 - Så er Øllet tappet til senere brug.....

  

Se billeder fra Julefrokost 2014 her

Følgende BC´ere deltog:

Henrik Bergsbo
Søren Bruun
Kim Lohmann
Jan Hallberg
Erik Holther
Michael Weile
Arnt Gustafsson
Henrik Merót
Christian Juul Bødker
Jesper Rebien Olesen
Robert Kreijtz
Jesper Schønnemann
Peter Bisgaard
Lars Boldsen Steengaard
Lars Hammer
Jesper Pedersen
Ole Thers
Kim Toftum
Jan Hovmand Larsen
René Bang Hansen
Claus Olsen


 


TILBAGE


PRINT