Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025016
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Efterårs EOG 2014 13/09/2014

BC Efterårs EOG 2014

Da BC Polo Championship var velafviklet og vi havde fundet de rette vindere, afviklede vi Efterårets EOG med efterfølgende Grillmiddag i:

Lyngby Kanoklub
Rustenborgvej 19
2800 Lyngby

 

Referat BC efterårs EOG den 13. september 2014 i Lyngby Kanoklub

 

Deltagere: Erik H, Jesper P, Rene B, Henrik B, Michael W, Jesper O, Søren B, Morten J, Henrik Aa., Arnt G, Henrik M, Jesper S, Stig B-A, Ulrik D

 

Alle strømmede ind og kastede sig over bad, sauna, øl, og slik i denne rækkefølge. Turen ude i regnen på hesteryg gjorde, at bad og øl var særdeles veltiltrængt.

 

Der blev tændt op i grillen og Jesper S. stod for nogle rigtig fine bøffer, der matchede Henrik M. fine kartoffelsalat. Til slut en enkelt grillpølse. Rigtig flot madarrangement.

 

Formanden bød velkommen til EOG og foreslog Erik Holger som dirigent. Da der ikke var nogen indvendinger mod dette, blev Erik valgt, og han gav straks ordet tilbage til formanden Søren Bruun (SB).

 

Søren – der denne fine dag rundede 200 starter i BC regi – viste ingen tegn på metaltræthed og lagde vanen tro stærkt ud. Det er vel og mærke 200 starter ud af 210 mulige på 24 år – en særdeles flot præstation!!!

 

Punkt 1: Formandens beretning:

 

BC har haft seks aktiviteter i indeværende år. Alle aktiviteter har været gennemført med stor succes fra arrangørernes side.

 

På nuværende tidspunkt ligner Henrik M. en stærk kandidat som vinder af årets 8-kamp efter en strålende indsats på de første discipliner. Ole S. på 2. pladsen har allerede nævnt, at han ikke kan deltage i Gokart, så banen er kridtet op for Henrik.

 

Der har været i snit 18 deltagere i disciplinerne gennem året. Og modsat sidste år ser vi ikke nedgang i de sidste discipliner

 

Ligeledes var det godt at se 21 BC med påhæng i Berlin til Sommerfesten. En rigtig god tur som alle havde stor fornøjelse af. En stor tak til arrangørerne.

 

Næste højdepunkt i denne kaliber er årets julefrokost, som indtil videre er hemmelig, men arrangørerne bygger op til noget godt!

 

Status på Økonomi:

Den samlede økonomi for BC er rigtig fin. Årets budget er i et minus på 7 KKr – specielt grundet lidt flere penge på et par af disciplinerne. Der er bevilget 3 KKr ekstra til julefrokosten

 

Der er p.t. ~113 KKr på kontantkontoen samt en samlet aktieportfølje på ~142 KKr. Det svarer til, at hver BC medlemskab er 6 KKr værd.

 

Eventuelt:

Der blev uddele spørgeskemaer vedrørende næste års aktiviteter, og diskuteret livligt om muligheder.

 

Arrangement kvalitet

Med baggrund i Berlinturen og den fine tilmelding var fklere indlæg inde på, at det er vigtig med ”kvalitet” i arrangementerne. Vi er ældre og mere ”kræsne”, så vi vil godt betale lidt mere for at få noget ud af en week-end. Også set i lyset af, at der er forventninger fra partnerne.

 

Skitur:

Flere mener, at skitur i BC-regi i stil med tidligere OG var en succes, der skal gentages. OG 2016 kunne være et godt bud.

 

Afslutningsvis takkede dirigenten for god ro og orden under EOG.


Referat Jesper P

 Se billeder fra EOG her

 Følgende BC´ere deltog:

Arnt Gustafsson
Søren Bruun
Henrik Aakjær
Michael Weile
Henrik Bergsbo
Erik Holther
Morten Jensen
Jesper Pedersen
Henrik Merót
Jesper Schønnemann
Stig Bruun-Andersen
Ulrik Damsgaard
Jesper Rebien Olesen
René Bang Hansen

 


TILBAGE


PRINT