Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2026031
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Sommerfest i Berlin 2014 30/08/2014

 Referat BC Sommerfest i Berlin – 30. August 2015 

Med sommerfugle i maven drog 21 BC’ere med tilhørende hustruer til Berlin. Sommerfest 2014 skulle holdes med maner og bestyrelsen havde udset én af Europas mest spændende byer som udgangspunktet for hygge og social samvær.

 

De kom fra nær og fjern. Og de fleste var fremme i løbet af fredag aften, hvor man mødtes til lidt før-hygge rundt i byen. Samlingspunktet var Hotel Park Inn Radisson på selve Alexanderplatz. Et fint ”gammelt” Stasi-hotel, der iflg. historien i gamle dage var fuldt udstyret med mikrofoner på alle værelserne. I dag – foruden at være udstyret med ganske fine værelser – er hotellet udstyret med kran til bungee-jump fra taget.

 

 

 

Tysk mad er ikke kendt som gourmet-mad, men med rigeligt af den fremragende tyske øl blev der kompenseret fredag aften på sædvanlig BC-stil.

 

Lørdag middag mødtes alle 42 deltagere så i fineste form. Vi skulle ud på den første officielle punkt på programmet: Fat Tire Tour – en cykeltur rundt i Tysklands fine hovedstad. To hold med hver sin entusiastiske guide, der underholdt med fine røverhistorier omkring Berlin samt en del facts serveret på en måde, så turistoplevelsen gled rigtig fint ned.

 

 

Vi så alle de punkter, som der skal ses i Berlin: Check-Point Charlie (ikke opkaldt efter formanden), Brandenburg Tor, Reichstag, Holocaust mindesmærke, Hitlers bunker (eller i det mindste parkeringspladsen over bunkeren, resterne af Muren samt ikke mindst Tiergarten. Ind imellem alle indtrykkene blev der tanket op men sandwich, og på tysk maner med god øl.

 

Efter cykelturen fik alle en fortjent pause til at klæde sig om til den officielle Sommerfest. Bestyrelsen havde en overraskelse til de fremmødte BC’ere og hustruer: vi skulle på danserestaurant! Clârchens Ballhaus. Der var booket plads til BC på en restaurant, hvor ”dans” var i højsædet. Der bredte lidt nervøsitet blandt de fremmødte for skulle vi nu bruge aftenen til et traditionelt ”tanzen restaurant”?

 

Nej, efter maden blev der spillet op med god musik som da vi var lidt yngre og sjældent har man set så tæt pakket dansegulv. Der blev danset igennem af alle – unge (~20) og gamle (+80)! Og BC’erne holdt ikke sig tilbage. Der blev danset og svedt i en grad som selv meget erfarende BC’ere ikke kan huske. Stilen var mangfoldig og der blev improviseret, men danset – det blev der!

 

Der blev serveret rigeligt med vin, øl og drinks og Festen fortsatte til timerne efter midnat, hvor de trætte medlemmer krøb til køjs oppe på 32. og 33. etage. Hvis mikrofonerne i værelserne stadig virkede, ville det formodentlig være nogle ordentlige dybe snork og ikke lummer lyde, der kunne høres efter den fest!

 

Søndag formiddag mødtes man i små grupper og hyggede sig indtil det gik hjemad – tilbage til København og hverdagen efter et par hyggelige og sjove dage i rigtig godt selskab.

 

Et rigtig stor tak til Bestyrelsen og ikke mindst Ole og Søren for en rigtig fin tur, der forløb som planlagt og som levede helt op til forventningerne.  

 

/ Jesper P   

Se billeder fra Berlin her

Følgende BC´ere med fruer deltog:

Ulrik Damsgaard
Christian Kauman
Søren Bruun
Henrik Bergsbo
Arnt Gustafsson
Claus Olsen
Michael Weile
Peter Bisgaard
Tem Sander
Christian Juul Bødker
Jan Hovmand Larsen
Lars Hammer
Henrik Merót
Ole Skjold Hansen
Claus Hyldgaard-Olesen
Morten Jensen
Ole Thers
Robert Kreijtz
Peter Juul Ottesen
Jesper Pedersen
Henrik Aas

  


TILBAGE


PRINT