Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2023394
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Family på Bakken/2001 27/06/2001

BC Family på Bakken

Se invitation til Bakken her

I alt 40 personer var mødt op på denne dejligt varme forårssøndag for at deltage i BC´s Family Tour. Og vi fik da lige en på oplevelsen for der var rigtigt lukket op for gave posen. Læs blot her hvad BC´s gæsteskribent og webmaster-trainee Anya Neubert (12 år) synes om dagen....

Turen på Bakken med Blue Circle gik godt! Det har været en rigtig sjov oplevelse for de fleste at have været i Bakken med BC.

Vi ankom alle ved 12 tiden og skulle mødes, ved Rutchebanen. Det var inden i en åbning under rutchebanen... Der købte vi lidt sodavand, og så kom en mand ved navn Hans. Hans arbejdede med Rutchebanen og fortalte lidt om den, og hvem der byggede den i 1931, Og hvor mange penge den kostede. I 1931 kostede det vist ca. 250.000 kr at lave den...! Billigt ik...? Så skulle vi igang med en konkurrence, hvor at man blandt andet skulle: Tælle pjerrot hoveder i Hurlumhej, og skyde en del, og alt muligt andet sjov =)

Så fik vi en hel masse billetter til Rutchebanen. Børnene prøvede nok i gennemsnit ca. 15 ture hver, i rutchebanen. Vildt ik...!

Efter en masse sjov og ballede i rutchebanen skulle de voksne tælle point fra konkurrencen sammen... Der var en masse glade børn der vandt bamser ;-)

Bagefter skulle mange hjem, men der var også nogle der blev der, og så lidt af hvert. Det har været en sjov dag, siger mange...!

Bakkens slogan lyder: "Der er noget om snakken... Det er sjovere på bakken...!" Vi har lavet det lidt om for sjov, vores lyder: "Der er noget om snakken... Det er dyrere på bakken...!"

Skrevet af Anya Neubert.

Se billeder fra Bakken her

 


TILBAGE


PRINT