Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2024451
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC London 2013 02/02/2013

Blue Circle Ordinær Generalforsamling i London
+ Premier Leauge Fodbold: Arsenal-Stoke
+ Første disciplin i BC 8-kamp 2012 = Dart
  

  

22 mere eller mindre veloplagte BC’ere mødtes på det ukristelige tidspunk á la kl. 05.30 i CPH, hvilket for de flestes vedkommende havde betydet vækning kl 04. Nogle havde forsøgt at holde sig vågne, men de fleste havde fornuftigt nok forsøgt sig med et par timers hvile. Vel gennem security blev der strammet lidt om med alt fra kaffe over gl dansk og øl, så alle var klar til punktlig afgang 07.20.

Gruppens siametiske sværvægtere forsøgte at bringe ubalance i flyvningen, men heldigvis er nymodens teknologi udviklet til at modstå synkronhop fra selveste Rask/Lohmann duoen.

Vi ankom fint til Gatwick og blev efter en pludselig forsvunden og atter genopstået kuffert geleidet ud til de ventende busser, der bragte os til vores hotel Kensington Close Hotel . Hurtig aflevering af vores kufferter, hvorefter turen gik mod Emirates via den londonske undergrund. Et par stationer var lukket, så der var et par små udfordringer med at finde den optimale vej.

Tæt på stadion en velfortjent frokost, herefter ind på den lokale pub for Arsenal supportere, hvor dagens første rigtige pint’s blev nydt. Dog ikke længe. Rygterne ville jo, at vores billitter til stadion var super VIP deluxe udgaven med indendørs pub, så afsted til stadion. Og ganske rigtigt – Det prægtige Erimrates stadium bød de glade BC’ere velkommen med rigelige mængder øl, whiskey og andre lækkerier til det tørstende fodboldfolk. Der var sat væddemål på kampen. Bestyrelsens herotiske ciffertips, samt endnu større optimistiske sats fra de gode Stoke-fans (i hvert fald for en enkelt kamp), Aakjær, Jæger og Claus Olsen. Men ak, vores viden rakte ikke til at forudsige 1-0 til Arsenal, i en kamp der vel var nogenlunde på det jævne.

Efter kampen ned i røret igen, hvor ”tuben” efter diverse omveje og kødannelser bragte os tilbage til hotellet for endnu et hurtigt skift, inden turen gik afsted mod Dart. Referat fra denne dejlige begivenhed findes andet sted, men det hører da med til historien, at flere mistede pusten på vejen til Riley’s sports pub, idet sporarbejde (det er ikke bare DSB) resulterede i 3 togskift i stedet for den direkte linie.

Efter dart var de fleste ved at være godt udkørte. Et par gæve gutter søgte mod byen, men størstedelen søgte mod dyner på hotellet. 

Søndag morgen var der samling ved morgenbordet, hvor formanden refererede resultater fra dart, inklusiv overrækkelse af gul føretrøje til Kim Lohmann, den første vinder af en BC disciplin i en Olympisk by.

Herefter var der frit slag i bolledejen frem mod OG, der skulle afholdes på hotellet kl. 17 om eftermiddagen. Flere delte sig op i mindre grupper med forskellige interesser. Nogle for at hygge med øl/whiskey, andre  for at shoppe og nogle for at opleve seværdigheder. En fin tur var at tage metroen til Westminster for et hurtigt blik på dette og Big Ben. Lige rundt om hjørnet og ned i kælderen kunne Churchill’s kamp mod tyskerne følges fra bunkerne under London. Fantaskisk at disse rammer og den for hånden værende teknologi kunne danne baggrund for at vi ikke alle taler tysk i dag.

Tilbage fra 40’erne en dejlig slentretur gennem parken forbi Buckingham Palace, hvor der endda var linet op til vagtparade. Tid for en kølig pint og en kaffe inden fantastiske Harrod’s bød sig til. Et par souvenir køb blev det til, men det er nok ikke der vi kommer til at shoppe alt for meget (5,95 £ for indpakning + 21 £ for en ½ grillet kylling – uden tilbehør). Nå, videre hjemad for at gøre klar til OG. Referat herom kan læses andet steds, men fortjent og stor hyldest til vores kære formand for indsatsen. Herefter solid britisk 3-retters med GT-start og avec til kaffen. Fælles sang og dejlige historier, fællesfoto og skøn hygge, lige indtil BANG – the bar is closed – kl. 12, vi er vel i England! Hmmm, nåja – på hovedet i seng – nå nej, der var vidst et par stykker der afprøvede deres held på et nærliggende casino. De vandt vidst nok en hel masse penge, og var så desværre så uheldige at tabe dem allesammen igen lige inden de skulle hjem. Andre så Super Bowl på TV, nogen så enda slutningen hvor Ravnene holdt stand mod 49´erne.

De fleste var dejlig friske mandag morgen qua den relative tidlige afslutning, så det var en veloplagt BC-gruppe der tog afsked med hotellet. En fin Bean-film i bussen – og vupti så var den time gået. Alt gled fint i lufthavnen og – hov, nånej, der var lige et par syltetøjsglas der måtte genkøbes, men sådan er de britiske security folk nu også så emsige – snart var vi tilbage i DK efter denne fine London event.

referat OSH

Se billeder BC London 2013 her

Følgende BC´ere deltog:

Henrik Bergsbo
Kim Lohmann
Peter Juul Ottesen
Otto Neubert
Michael Weile
Thomas Rask
Ole Skjold Hansen
Arnt Gustafsson
Søren Bruun
Robert Kreijtz
Ulrik Damsgaard
Stig Bruun-Andersen
Robert Hansen
Claus Olsen
Jesper Pedersen
René Bang Hansen
Jesper Olesen
Henrik Aas
Henrik Aakjær
Christian Kauman
Henrik Jæger
Claus Hyldgaard-Olesen

Programet for BC OG turen til London

Lørdag den 2. feb. 2013

05.30 mødetid Kastrup Lufthavn

07.20 Flyafgang  DY3510

08.15 Lander i Gatwick terminal S

08.45 Bus til Hotel Kensington Close Hotel (baggage stiles på hotel)

http://www.kensingtonclosehotel.com/default-en.html

Fri shopping/frokost i city

13.30 Møde på/ved pub i nærheden af Emirates stadium (Arsenal område, så ingen synlige Stoke effekter)

Metro Bar and Canteen, (stå af ved Metro station; Holloway Road (Piccadilly Line))
295 Holloway Road, Holloway, London, N7 8HS

http://www.arsenal.com/emirates-stadium

15.00 Kampstart: Arsenal-Stoke

http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/matches/2012-2013/epl.html/arsenal-vs-stoke

17.00 retur til hotel for in-check på værelser

19.15 Møde i reception for afgang til Sportspub

20.00 Dart (1. disciplin BC 8-kamp 2013) på sportspub: 

 www.rileys.co.uk/club/153/victoria,%20rileys%20sports%20bar

 (middag for egen regning samme sted)

???? videre i byen

 

Søndag 3. feb. 2013

09.00 fælles morgenmad briefing

10.00 til 16.00 London by Day (Fri individuel/fælles oplevelser i byen)

Info Harrods har åbent; 11.30-18.00 http://www.harrods.com/content/the-store/visiting-the-store/

16.00 retur til Hotel

17.00 Ordinær Generalforsamling + Sweepstake på hotellet; Balmoral Conferense room (Påklædning Smoking)

19.30 Velkomstdrink GT

20.00 Galla middag på Hotellet

24.00 evt. Super Bowl på Sportspub?

 

Mandag 4. feb. 2013

07.00  Morgenmad

09.00  Evt. sidste Shopping

10.15 Busafgang fra hotel til Gatwick

13.30 Flyafgang DY3513 terminal S

16.20 Lander i Kastrup

 

Alle tider er opgivet i lokal tid;  London= DK-1.

 

Der er selvfølgelig Smoking pligt til OG/Galla middag søndag aften

 

Der er Spa/swimmingpool på hotellet så husk Badebukser

 

For transport rundt i London anbefaler vi at du køber et Travelcard til Zone 1+2, for 2 eller 3 dage (alt efter om du har planer om shopping mandag morgen).

 

Link til kort over Undergrunden/ the Tube:

 http://www.tfl.gov.uk/assets/downloads/standard-tube-map.pdf

 

Adresse Hotel: Kensington Close Hotel, Wrights Lane Kensington, London W8 5SP

Nærmeste station: High Street Kensington (District+Circle Line)


TILBAGE


PRINT