Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2023405
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG Efterår 2012 15/09/2012

Referat BC efterårs EOG den 15. september 2012 på Tove Ditlevsens Mindehave

  

Deltagere: Erik, Jesper P, Rene, Ulrik, Henrik M, Henrik B, Thomas, Michael W, Arnt, Søren B.

 

Formanden bød velkommen til EOG og foreslog Erik Holger som dirigent. Da der ikke var nogen indvendinger mod dette, blev Erik valgt, og han gav straks ordet tilbage til formanden Søren Bruun (SB).

 

Punkt 1: Formandens beretning:

BC har haft tre aktiviteter siden EOG på Hotel Scandinavia (orienteringsløb, windsurfing, paintball (i dag)). Alle 3 aktiviteter har været gennemført med stor succes fra arrangørernes side. Dog har de sidste to discipliner lidt under et mindre fremmøde end godt er, sammenlignet med årets første 3 discipliner.

 

Trods flot sol og pølser havde windsurfing kun 13 deltagere til start. Og til  Paintball i dag var vi kun 15 deltagere. Skyldes denne nedgang i deltagere, at de i løbet af året ikke længere vurderer det som muligt at komme i medaljerække?

 

Vi håber, at årets sidste to discipliner – Blowcar og Rulleski – vil trække et større antal til start.

 

Dertil kommer sommerfesten, der i år var placeret i hjertet af København. Der var i alt 28 deltagere, der havde en rigtig fin dag og aften. Rigtig hyggeligt selskab med god mad. Stor ros til arrangørerne og ikke mindst til Merot’s fine bar, der var et rigtig godt indslag.

 

Status på Økonomi:

I fravær af kassereren Ole Skjold, gav SB en kort status på økonomi. SB udleverede en fin oversigt over ”år til dato” på budget contra realiserer. Sammenlagt er BC ca. 10.000 kr. bedre på årets resultat end oprindeligt budgetteret. Dette er en mindre (1.000 kr) forbedring i forhold til hvad vi forventede på forårets EOG.

På medlemssiden er Jens Valkki samt Ricco Hagenflint gået ud (Ricco for 2. gang). Desuden dukkede vores Prøvemedlem Niels Hvid kun op til 1. disciplin L. Dette resulterer i en lidt mindre kontingent indtægt end budgeteret.

Eventuelt:

Henrik Merot:

Der skal laves FASTE playlister til sommerfesterne – alt for meget krudt bliver brugt at rode rundt efter musik når vi endelig har muligheden. Dette er set før og var igen aktuelt på Sommerfesten. Demokrati duer ikke i dette tilfælde!

 

Søren Bruun:

Arrangørerne opfordres igen til at lave rundringning til dem, der op til sidste tilmeldingsfrist ikke har givet lyd fra sig!

Specielt kunne det være rart at få en føling med, HVORFOR folk ikke kommer.

 

Søren Bruun:

Er der stemning for en Adventure til næste år?

Det var der bred enighed om.

 

René Bang:

De enkelte medlemmer af de forskellige arrangementsgrupper skal være meget bedre til at melde tilbage.

Som oftest er det de samme 2-3 personer, der trækker læsset.

 

Henrik Bangsbo:

Man skal kunne melde sig fra på arrangementerne frem for til.

Dette blev diskuteret og konklusionen var, at dels er vores hjemmeside ikke rigtig gearet til dette på nuværende tidspunkt. Dels kan man ende op i en situation, hvor medlemmerne ikke får meldt fra og dermed regner arrangørerne med flere deltagere end hvad der reelt dukker op.

 

Henrik Merot:

Kunne man ikke lave en ”point slutspurt” således, at de medlemmer, der i dag ikke kan nå nogen placering, bliver motiveret til at deltage.

Stemningen var, at det vil være med til at ødelægge værdien af 8-kampen for dem, der er trofaste deltager på hovedparten af aktiviteterne.

Til gengæld skal Bestyrelsen se på, hvorvidt man kan motivere folk udenfor medaljerækkerne til at deltage i flere aktiviteter.

 

Jesper P:

En måde til at motivere flere til at deltage hele året kunne være en parallel ”sweep stake” individuelle medlemmer imellem.

F.eks. kunne små grupper på 2-4 medlemmer blive enige om indbyrdes at konkurrere med hinanden omkring den bedste placering i 8-kamp.

Denne indbyrdes dyst kunne få flere til at lave en indsats trods manglende medaljeplacering.

BC kunne administrere væddemålene og score 10% af provenuet  - ekstra indtægtskilde!!!

Søren Bruun:

Vil en ”Junior BC” være en ide?

Dette blev drøftet med flere argumenter for / imod.

En mellemløsning kunne være et fællesarrangement ”far / sønner” i stil med fisketur. Gocart, Laserpaintball etc. Noget der kan appellere til alle og også gå ned til de yngre teenagedrenge.

 

Henrik Bergsbo:

En adventure tur til Østrig kan varmt anbefales.

Man kan for relative beskedne midler arrangerer klatring, canoeing, rafting, cykling etc. i bjergene.

 

 

Afslutningsvis takkede dirigenten for god ro og orden under EOG. Derefter kunne vi gå til middagen; Dejligt stegtflæsk med hvidekartofler og persillesovs.

 

Referat: Jesper P

 

Se billeder fra EOG her

 


TILBAGE


PRINT