Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2054110
Medlemmer i alt : 39
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG Efterår 2011 17/09/2011

BC EOG Efterår 2011 blev afholdt i Lodshuset på Albuen i forbindelse med afvikling af BC Adventure, med agenda i følge vedtægterne. Bestyrelsen foreslog Erik Holther som dirigent, han blev valgt uden indsigelser og kunne fluks give ordet videre til formanden.

1. Formandens beretning: Søren fortalte om årets aktiviteter til dato, og var specielt glad for det kraftigt stigende deltagerantal, vi er i snit ca. 3 mere til disciplinerne i år hvilket må siges at være meget positivt. Formanden var også posetivt overrasket over den massive tilmelding til næste års Ordinære Generalforsamling som afholdes i Les 2 Alpes i januar, 31 BC´ere er tilmeldt til turen, hvor første disciplin i mangekampen 2012 også afvikles, det kunne være noget med ski på.... 

2. Status økonomi: Kasserer Ole Skjold Hansen gennemgik vores økonomi, han kunne konstatere at året er gået godt indtil videre, vi er ca. 20.000 kr. bedre end budgeteret, men vi får også brug for dem til OG i 2012, hvor de 31 deltagere kommer til at koste!  og det er jo ikke lige tid til at sælge vores aktier.

3. Eventuelt: Her var i modsætning til sidste års Adventure EOG, forbavsende lidt der skulle vendes, men der blev da uddelt ønskesedler til aktiviteter i BC regi 2012.

 

 


TILBAGE


PRINT