Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2025018
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG 2/1999 30/10/1999

EOG lørdag den 30. oktober 1999 på  LO Skolen i  Helsingør 

Se invitation her

Efter en hård match i Dart/Billard indtog selskabet den gode køkken på LO-skolen. Middagen bestod af Kylling i sovs og is-bombe.

Herefter gik selskabet videre med den Ekstra Ordinære Generalforsamling:

Dagsorden

1. Valg af dirigent:

Michael Foldbjerg blev valgt med applaus og konstaterede, at EOG’en var lovligt indkaldt

2. Formandens beretning: Søren gav ros til Otto for sin store indsats som webmaster for BC’s hjemmeside og til medlemmerne for det store fremmøde i 8-kampen. Der deltager i gennemsnit 2 mere i disciplinerne end sidste år. Beretningen blev godkendt.

3. Status på økonomi: Det går godt med kontingent indbetalingerne og alle blev opfordret til at tilmelde sig betalingsservice. Regnskabet for 1998 er blevet godkendt af revisorerne.

4. Status fra webmaster: Otto kunne berette om høj aktivitet i brugen af vores hjemmeside. Hvor der den første måned har været 183 besøgende, altså 4 om dagen. Der er vist 945 sider, eller ialt 21 om dagen. Hvert besøg varer i gennemsnit 5 min. og 20 sek. Der bliver åbnet for annoncemuligheder på de forskellige sider. Hvis flere ønsker at reklamere, vil der blive afholdt auktion. Auktionen bliver afholdt til OG. Der vil blive oprettet en side med BC-medlemstilbud på hjemmesiden - snarest.

5. Årets Dummy 1998: Kunne endelig uddeles til Robert. For sit stunt ifm. sommerfesten i Sverige, hvor bussen måtte vende og køre tilbage, da han havde glemt sin pung og mobiltelefon på værelset.

6. Evt. Per K. påpegede, at der er vedtaget en dresscode ifm. EOG som ikke alle overholder. Emnet blev diskuteret intenst og vores vedtægter skal naturligvis overholdes også mht. drescode. Ønske nogle at ændre vedtægterne på dette punkt, skal der stilles et skriftligt forslag til den Ordinære Generalforsamling.

Julefrokosten afholdes 26.11.99, med mødested Gl. Strand kl. 17.40. Indbydelse følger.

Dåbsritual for Ricco, Jannik og Otto blev gennemført, så alle tre kunne optages i foreningen som fuldgyldige medlemmer.

Velkommen!

Referent: Arnt Gustafsson

 


TILBAGE


PRINT