Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2026028
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG Forår 2011 14/05/2011

EOG Forår 2011

Blev afholdt Lørdag den 14. maj efter Tennis. 

         i

Farum Tennisklub
Ryttergårdsvej 120
3520 Farum

Efter at det sidste parti var spillet, stod grillen klar, og der blev serveret dejlige kalvekoteletter og pølser, med kartofelsalat og div. tilbehør, der blev skyllet efter med vin og Super light til formanden, efterfølgende afholdes EOG med dagsorden ifølge vedtægterne, EH blev som sædvanlig valgt som dirigent og styrede EOG´en med hård og myndig hånd:

  1. Formandens beretning: Formanden fortalte om året so fare, om de afviklede arrangementer og det positive deltagerantal, og så, så han frem til sommerfesten som meget snart bliver annonceret. Han lovede et spændende arrangement ikke ret langt væk.
  2. Status på økonomi: OSH fortalte om økonomien, som er god, vi kom ud af OG, ishockey og idag bedre end budget, og et ekstra tilskud til BC Classic som var bevilget blev ikke brugt fuldt ud, og så har der været et ekstraordinært stort udbytte på vores aktier (finanskrisen er aflyst i AP Møller) Vi har PT ca. 65 K på kontoen, dagsværdi af vores aktier er ca. 100 K.
  3. Eventuelt: Under punktet blev der diskuteret næste års OG, hvor det er besluttet at den skal afvikles sammen med en alpin disciplin syd for DK´s grænse. Forsamlingen blev bedt om en tilkendegivelse; om de agtede at deltage i et sådant arrangement, og samtlige fremmødte bekræftigede dette, selv om vi må regne med en egenbetaling på 3 til 3,5 tusinde kroner. Bestyrelsen var premkommet med tre mulige alternativer til steder og transportformer som flittigt blev diskuteret. Bestyrelsen arbejder videre, med de fremkomne indspark i mente og vender tilbage med et færdigt arrangement som skal gå over i historien. 

Herefter kunne EOG afsluttes uden kampråb, da alle var for trætte.

Se billeder her 

 


TILBAGE


PRINT