Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025008
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG efterår 2010 16/10/2010

Efterårets EOG, blev efter at sidste heat på Racerbanen var kørt afholdt på:

Axelborg Bodega
Axeltorv 1
1509 København V

Lørdag den 16. oktober 2010 Kl. 1900

Hvor vi foruden EOG, fik døbt, 4 af de efterhånden mange uindviede medlemmer.

Efter at middagen var indtaget, bød Formanden velkommen til EOG, og foreslog Erik Holther som dirigent, Erik blev valgt og gennemgik straks agendaen, han opfordrede til at det blev gjort kort da vi havde et langt program foran os, med blandt andet dåb af fire medlemmer.

1.    Formandens beretning: SB gennemgik kort hvad som var sket siden sidste EOG i juni, bl.a. den meget succesfulde Jubi-tour til Barcelona, med hele 63 deltagere (Ny BC rekord). Han var ked af at han selv måtte melde afbud, men havde hørt fra andre at det var en god tur, selv om nogle kom lidt forsinket hjem.

2.    Status økonomi: OSH gav en gennemgang af vores økonomiske situation, hvor vi ligger godt til, og ser ud til at komme ud af året 30-40 kilo bedre end budgetteret, usikkerheden stammer fra usikkerheden om kursen på vores aktier pr. 31/12. På den primære drift har vi gjort det ca. 20 kilo bedre end budget.

3.    Eventuelt: Her delte formanden ønskesedler til næste års BC aktiviteter ud, Kim Lohmann foreslog en skitur til Østrig, hvorefter dirigenten supplerede med at der er planer for en skitur, ifb. med OG i 2012. Der bliver fremlagt et forslag på OG i januar 2011.

Efter at EOG var afsluttet, gik vi til dåben af de fire; Henrik B, Morten J, Niels N og Christian K, de løste alle de opstillede opgaver (der er dog noteret et løfte, som skal opfyldes senest til julefrokosten), og blev døbt i henhold til BC´s traditioner og regler, afsluttende med et FFFF….  

Pris for at deltage i EOG og Middag; Skipperlabskovs med et par øl, kaffe og kransekage var sat så lavt som 150 kr.

Bestyrelsen

Se Billeder fra BC Efterårs EOG 2010 her

Følgende BC´ere deltog i EOG 

Henrik Merót
Michael Weile
Ole Skjold Hansen
Jan Hovmand Larsen
Henrik Bergsbo
Erik Holther
Søren Bruun
Kim Lohmann
Christian Kauman
Claus Olsen
Jesper Schønnemann
Jesper Pedersen
Jan Hallberg
Niels Nyhus Mikkelsen
René Bang Hansen
Thomas Rask
Stig Bruun-Andersen
Jesper Olesen
Morten Jensen
Robert Kreijtz 


TILBAGE


PRINT