Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2024606
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Netværk - Rulleskøjter 2/2010 06/08/2010

Kære BC’er

Ja, I går virkelig glip af noget særligt, som er sundt, oplevelsesrigt og sjovt - jeg har i hvert fald aldrig før danset udenfor med rulleskøjter på!

 

Fredag d. 6. august 2010 havde Københavns Havn "kultur-havn", så derfor var Rulleskøjteløbet Friday Night Skate flyttet fra Solbjerg Plads (start og mål) til Hotel Mariott på Kalvebod Brygge.

Starten gik kl. 20.00. Vi var ca. 20 personer, som har med BC at gøre. Robert Kreutz debuterede på rulleskøjter! Har siden talt med ham - citat "tak for en fantastisk aften, det var virkelig sjovt".

Vejret var godt, ikke meget vind. Vi kiggede over på den anden side til vandhavne-festen, men de kiggede ligeså meget over til os.

 

Vi var i mål kl. 22.00 og havde fået et par "kringler". Hotel Mariott havde bestilt en god DJ, der sørgede for at spille sommerens hits bl.a. "Alors en dance" og mange andre dejlige numre.

Der blev solgt kartoffelsalat og frikadeller til kr. 15,- samt øl og vand til kr. 10,-. Derpå dansede vi ellers igennem på rulleskøjter!!

Referent: Cand. Ruller Henrik Merot

 

 

KOM NU MED NÆSTE GANG!

Det er fredag d. 20. august 2010 kl. 19 på Solbjerg Plads, Frederiksberg - tema = bær en hat..........

 

Rulleskøjter kan man efterhånden købe for en billig penge, og da I alle sammen er tæt på de 50 år, så vokser I i hvert fald ikke mere på fødderne (gid det samme kan siges om vores maver!), så I kan have dem i mange år frem.

 

Læs mere her: http://www.fns-cph.dk/forside..html

 

Med venlig hilsen

Arnt & Henrik

 


TILBAGE


PRINT