Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2024431
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Netværk - Besøg Københavns Kommune 2010 22/04/2010

BC Netværksgruppen kører igen!

 

Referat af BC Netværksmøde på Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltnings nye hus d. 22-4-2010

Vi mødtes kl. 17, som aftalt, i Njalsgade 13. Desværre var vi ikke så mange fremmødte, men dem, som var der, fyldte godt. Arnt, Niels Nyhus, Henrik Merot deltog.

Chefkonsulent, Jens Kristian Jacobsen, gav en fantastisk rundvisning. Vi startede med kaffe og kom derefter ned i kælderen og så 65 km arkiv-hyldeplads!!! Skabene var elektroniske og kunne rulle en meter fra side til side, så man kunne komme ind imellem dem. Nogle af skabende var 18 meter lange og vejede 18 tons. Meget interessant!

Derefter gik vi op på alle de nye etage-kvadratmeter, som var taget i brug for kun en måned siden. Spændende!

I dag har en medarbejder, som sidder på kontor, en rullende reol på 1x1 meter, et skrivebord, en kørestol og en skærm og et tastatur og intet andet. Den stationære telefon taster man sin kode og telefonnummer ind på, og så ringer den…………

Jens Kristian Jacobsen fortalte, at i stedet for, at hele Københavns Kommunes hus brugte strøm til at køle huset ned om sommeren, så havde man en grundvandsboring, hvor man tog det kolde vand op og kølede luften med for derpå at sende det ned i grundvandet igen.

En meget spændende aften!!

For de fremmødte (erhvervsdrivende) var det i øvrigt en super mulighed for at ligge vores visitkort og få foden indenfor hos Københavns Kommune – Jens Kristian Jacobsen er bestyrer for 980 millioner kr. i kommunen………….

Referent: Henrik Merot

 

 


TILBAGE


PRINT