Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2024432
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG 2/2001 27/10/2001

BC EOG 2/2001

Se invitation her

Referat EOG d. 27. oktober 2001 på Cafe Øresund

Michael Foldbjerg valgt af dirigent.

Formandens beretning: Vinder af 2-kamp Henrik Jæger, delt 2 plads mellem Jan, Søren og Arnt Samlet vinder af 8-kampen bliver Jan Halberg, der vinder med et point over Henrik Aakjær. Tættere kan det ikke blive. Gennemsnit deltager i 8 kamp er steget med én sammenlignet med sidste år 40 deltagere til sommerfest. Hvor der dog var tilmeldt 48. Ikke at fremmøde bør bøde økonomisk. Fremover vil betaling til sommerfest blive opkrævet ved tilmelding. Der er nedsat et udvalg: Niels, Jesper og Kim Lohman, med det formål at sikre at ingen udebliver når de er tilmeldt. Udvalget aflægger beretning på OG. Takkede for sæsonen og det fine fremmøde.

Søren skal være far til maj, så han forudser lidt mindre deltagelse næste år. Positionen som den BC, der har været med i flest discipliner er indenfor rækkevidde.

Status økonomi: Alle er med kontingentretmæssigt - på nær Anders Vedel, hvor CdB rykker eller udmelder. Der mangler fortsat lidt indbetaling for bannerannoncering, men bestyrelsen har fat om sagen. Vi ligger budgetmæssigt godt og kassereren lover et resultat bedre end budget. CdB takker for at alle arrangører af 8-kampen har aflagt regnskab som aftalt.

Evt. SB: Det er nu mulig, at stemme på årets BC og årets dummy på BC hjemmeside. Henrik Aakjær roste hjemmesiden, hvor der nu skete noget…. Tak til Web-masteren!

Der blev uddelt skemaer så de fremmødte kunne ytre sig om næste års aktiviteter. Dirigenten takkede for god ro orden.

Arnt Gustafsson

Efter at EOG var afsluttet fik vi serveret en rigtig herreret nemlig; Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesovs. Senere fortsatte vi på Skovridder Kroen.

  


TILBAGE


PRINT