Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2023404
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG/efterår 2009 07/11/2009

BC EOG efterår 2009 

 

Efter afholdelse af disciplinerne Wii & Squash, var der EOG iht. vedtægterne. Efterfølgende middag i “Resturant Sepp”, hvor der blev serveret stegt flæsk ad libitum. 

 

Billedresultat for restaurant sepp farum park

 

Agenda EOG:

  1. Formandens beretning
  2. Status Økonomi
  3. Ønsker til næste års BC aktiviteter
  4. Eventuelt

Beretning fra EOG:

EOG blev afholdt på resturant ”Sepp” i Farum Park.

 

Erik Holther blev valgt som dirigent.

 

1. Formanden berettede om et godt BC-år, hvor fremmødet har været større end tidligere år. Eneste plet på året har været en ekstra regning vi modtog fra LO-skolen – grundet rygning i deres lokaler – FY, det ser vi ikke gentaget. Jan Hovmand var dog så storslået at han resolut hev tegnebogen frem og på stedet betalte 500 kr. for hans andel i uvæsenet. (eksempel til efterligning)

 

Dernæst kunne Formanden berette, at næste års BC-Jubi tur vil blive afholdt fra den 10-12 september. Afgang tidligt om morgenen den 10. september med kurs mod Barcelona. Det er derfor allerede nu en god idé at planlægge en fridag på denne fredag. Prisen for at deltage i turen vil blive sat så lavt som 2.499,- per person. Indbydelse følger inden OG.

 

2. Kasserer Christian de Bang gav en status på økonomien, hvor vi i år har haft store udgifter til adventure og sommerfesten, hvordan året endelig ender, afhænger af dagskursen på vores aktier.

 

3. Der blev afgivet ønsker om discipliner til næste års 8 kamp på uddelte spørgeskema.

 

4. Afslutningsvis var ordet frit, hvor der bl.a. blev diskuteret dato/dag for afholdelse af julefrokost i fremtidem, samt idé om en ”reunion” for samtlige BC-medlemmer gennem tiderne.

 

EOG blev afsluttet med BC´s kampråb ....

 

Efter EOG var der stegt flæsk ad libitum, til en flok sultne BC’ere.

9-11-2009, Ole Skjold

 


TILBAGE


PRINT