Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2022437
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Sommerfest Bornholm 2009 04/09/2009

Blue Circle Sommerfest weekend - Bornholm.

 

Se invitation her

 

47 feststemte og forventningsfulde BC’ere med kærester/koner mødtes ved Kbh. Hovedbanegård fredag eftermiddag. På trods af diverse undergravende informationer om vindblæste færgeaflysninger kom vi med lettere forsinkelse af sted i to busser. Efter stor gensynsglæde i Ystad, indtagelse af lækker Neubert-fremtryllet rødvin samt en lettere undren over Merot’s bagage kunne vi alle boarde den stilrene forvoksede motorbåd, der på fremragende vis bragte os til Rønne.

 

Om det var den lettere søgang eller konsumerede mængder på færgen vides ikke, men i hvert fald var humøret højt, da vi i den chartrede bus blev kørt til vores luksus domicil i Sandvig, hvor vi (i hvert fald fra bestyrelsen) kunne konstatere at de dejlige værelser alle havde havudsigt. Hotellet havde fremtryllet bornholmsk pølsebord, incl. de nok så velkendte hot dogs (vidst ikke bornholmske). Læg hertil en velassocieret bar, fantastisk stemning blandt deltagerne samt forventningens glæde til den kommende weekends oplevelser – Havørn, ville Holter nok have skrevet. Referenten gik, vel vidende om den efterfølgende dags stradbasser, tidligt til køjs.

 

Efter hårrøddernes udseende på visse deltagere den efterfølgende morgen, var det vidst ikke alle der gjorde det. De fremragende tour arrangører havde selvfølgelig taget højde for dette faktum, så busafgangen var sat til kl. 11, hvilket gav folk rig mulighed for at dyrke deres perfide morgenaktiviteter som f.eks. morgenløb, gåture, cykelture – ja selv Lohmann fik set ”Disney Sjov”. Således højt opstemt af morgenens aktiviteter drog vi af sted på bustur.

 

Første stop Allinge for opfyldning af nødvendige drikkevarer, herefter lige på og hårdt direkte til Gudhjem, hvor solen var stået op – i hvert fald på tallerknen. Lækker sild (omgivet af vores egne lækre sild), lidt øl og snaps, så var BC i gang igen. Et kulturelt afbræk til Østerlars rundkirke, efterfulgt af et smut til Svaneke. Lidt bolshcer, karameller og en fad fra bryghuset.

 

Atter ombord i bussen, fællessang, fantastiske vittigheder (Dorthe vinder prisen for historien om liderlige Lola – kom så koner/kærester, I er hermed udfordret til næste års Jubi-tur!!!). Pludselig er vi fremme ved en vingård – Svineavler Jesper har erstattet svin med vin! Fin rundvisning, stor spørgelyst og så selvfølgelig en smagning, ”mams” og lidt indkøb af ædle dråber, selv Robert får tiltusket sig opskriften på det lækre brød – mon ikke det bliver godt supplement til pandekagerne. Nordpå igen, bussen gynger af fællessang og hyggeligt samvær. Tilbage på hotellet – nogle kan ikke stoppe hyggeriet og søger fællesskab og hygge – andre napper en ”morfar” som forberedelse til aftenen.

 

Velkomstdrink kl. 19 i det fantastiske lokale, Merot afslører indholdet af sin bagage – Helium. Fantastisk indslag, der afstedkommer Chip og Chap lydende taler og bordvis fællessang. Lækker 3-retters menu, Portugal udligner lige inden desserten, musikken spiller, kædedans, mere helium, mere dans, natmad, sent i seng – og av mit hoved dagen efter, det er også alt det helium.

 

Hjemturen er på skånsomste vis lagt ved frokosttid, så de fleste (med enkelte undtagelser) kan nå at blive friske. Vores unge chauffør bringer os sikkert retur til Rønne, hvorfra vi fragtes lige så sikkert til Ystad. Her fyldes bussen med glade og trætte BC’ere og bliver suppleret af en ung kvinde medbringende guitar, så snart gynger også denne bus. Hjemme i København igen – takker for utrolig god tur, med bred enighed om, at nutidens medlemmer og koner/kærester svinger som det aldrig er set tidligere i BC – det lover godt for næste års Jubi-tur.

 

OSH


 

 

 Følgende BC´ere med koner deltog:

Ulrik Damsgaard
Ole Skjold Hansen
Christian Juul Jensen
Søren Bruun
Stig Bruun-Andersen
Jesper Schønnemann
Lars Boldsen Steengaard
Robert Kreijtz
Christian Mark Christensen
Jan Hovmand Larsen
Kim Lohmann
Claus Hyldgaard-Olesen
Christian de Bang
Jesper Pedersen
Claus Olsen
Henrik Merót
Michael Weile
Tem Sander
Ole Thers
Morten Jensen
Jan Hallberg
Otto Neubert
Henrik Nielsen
Jens Valkki

 

Se billeder fra Bornholmerturen her

 


TILBAGE


PRINT