Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2485506
Medlemmer i alt : 36
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC mangekamp

Her finder du en oversigt over de næste aktiviteter der er planlagt for 2024. Efterhånden som aktiviteterne afvikles, kan du læse beretningen under BC mangekamp arkiv.

BC Medlemmer tilmelder sig kommende aktiviteter ved at logge ind på forsiden og klikke på 'Tilmeld' under aktiviteten.

Her finder du en Huskeliste og budget  for arrangører af BC Aktiviteter 2024


BC Badedyrsløb 2023 13/08/2023

BC Badedyrsløb 2023 

Så skulle vi igen prøve noget nyt!

Årets 5. BC Disciplin var Badedyrsløb, og vi havde koblet os på VM i Badedyrsløb

Badedyrsløbet gik ud på, at et hold (2 personer)skal nå så mange poster på 1 time, som det er muligt, imens de transporterer deres badedyr med sig rundt. Posterne kan være til lands, til vands, under vand og i luften. Det hold, der finder flest poster, vinder. 

Det foregik Søndag den 13. august 2023 i Amager Strandpark,

Efter et par ærgerlige afbud var 18 BC´ere og en del gæster mødt frem denne dejlige søndag morgen til hvad der må betegnes som augusts bedste vejr. Det kunne kun blive godt og det blev det!

Efter morgenmad i BC teltet, lidt briefing og holdinddeling lød startskuddet til VM i badedyrsløb kl 10.00. Alle spurtede afsted på prologen. Weile og Aakjær prøvede en alternativ rute men blev hurtigt vist tilbage på sporet.

Den første km var obligatorisk og indebar 2 våde passeringer af kanalen. Herefter blev løbet givet frit og BC´erne spurtede i par, iført Haribo badedyr der ud af. Man kunne selv bestemme ruten, der var 25 poster skulle findes og på mange af dem var der en opgave som skulle løses, så som; klatring, svømning, planken ud, løft af tunge ting, puslespil, is spisning, selfie, osv..,

Hurtigløberne Merót og Stig Arve var først i sporet og fandt og udførte opgaverne på 21 poster, hvilket gav sejren i BC Badedyrsløb og en 12. plads i VM, lige efter med 20 beståede poster kom Peter Ottesen og Otto som jo næsten var på hjemmebane. Ulrik og Erik var det BC hold som gjorde det tredjebedst med 19 klarede opgaver. BC feltet blev afslutter af brødrene Olesen med 12 point.

Alt i alt en van (d) vittig dag med en sjov ny BC disciplin, jeg hørte mange sige at de blev glædeligt overrasket og at det var rigtig skægt og super hyggeligt, og det hverken var for crowded, koldt eller fysisk umuligt at gennemføre, og at de 60 minuter som løbet varede gik alt for hurtigt!

Efterfølgende blev mange også hængene efter præmieuddelingen, og fik et par øl/sodavand i det gode vejr i Amager Strandpark.

Se billeder her

Resultat BC Badedyrsløb 2023
1 Henrik Merot 21 point
1 Stig Arve Jepsen
3 Peter Juul Ottesen 20
3 Otto Neubert
5 Ulrik Damsgaard 19
5 Erik Holther
7 Michael Weile 18
7 Henrik Aakjær
9 Søren Bruun 15
9 Arnt Gustafsson
11 Michael Foldbjerg 14
11 Jørn Kahle
13 Morten Jensen 13
13 Henrik Bergsbo
15 Claus Olesen 12
15 Jesper Olesen
17 Kim Lohmann
17 Henrik Schwenn
23 Alle Andre

 Endnu en Gul trøje til Ulrik Damsgaard

BC 8-kamps stilling efter 5. disciplin 2023

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT