Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2356953
Medlemmer i alt : 38
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC mangekamp

Her finder du en oversigt over de næste aktiviteter der er planlagt for 2023. Efterhånden som aktiviteterne afvikles, kan du læse beretningen under BC mangekamp arkiv.

BC Medlemmer tilmelder sig kommende aktiviteter ved at logge ind på forsiden og klikke på 'Tilmeld' under aktiviteten.

Her finder du en Huskeliste og budget for arrangører af BC Aktiviteter 2023


BC Simulator Golf 2022 12/03/2022

BC Simulator Golf

Lørdag d. 12. marts 2022 havde vi årets første konkurrence. Vi afviklede en individuel Sim Golf konkurrence over 9 huller med den nyeste TrackMan teknologi. Læs evt. om teknologien her: https://www.trackman.com/golf/simulator

 

Banen vi skulle spille, var Real Club Valderramas første 9 huller. Men inden vi skulle starte spillet, blev vi inddelt i hold, så vi kunne blive fordelt på de 8 golfsimulatorer vi havde booket. Desværre var vi udsat for nogle sidste øjebliksaflysninger - f.eks. var en af arrangørerne blevet ramt af den florerende omikron covid-19 variant, som rigtig mange af os efterhånden har stiftet bekendtskab med, så i stedet for 3 deltagere pr. simulator, var vi flere steder kun 2. Men det gør jo heldigvis ingenting, når man er i godt selskab.

Men inden vi rigtigt kunne komme i gang med afviklingen af vores turnering, gennemgik Henrik Tinning reglerne for turneringen godt hjulpet af Nikolaj fra Simgolf, der viste os hvordan simulatoren fungerer, så vi alle kunne finde ud af at logge ind og få startet vores bold.

Turneringen blev afviklet som Stableford konkurrence, hvor alle spillede ud fra handicap 36 med opsamling, når det ikke længere var muligt at opnå point på det spillede hul. Simulatorerne var konfigureret til at alle bolde indenfor en radius af 4,7 m fra hullet var en ”gimme”, hvilket betyder at den samlede score på hullet var antal slag indtil bolden var indenfor radius plus en – så væsentligt lettere, end hvis bolden skulle spilles helt færdig – men på den anden side er putning ikke simulatorens store styrke, så det virker som et godt kompromis.Som det fremgår længere nede på siden var der stor spredning i feltet, men det afspejler selvfølgelig også, at mange ikke dyrker golf som hobby. Som sædvanlig når vi afholder vores mangekamp - havde jeg nær sagt - endte det hele med, at en der hedder Henrik vandt. I det her tilfælde med efternavnet Jæger, som således starter 2022’s mangekamp med at lægge sig i spidsen. Men som man siger, når man taber, så handler det jo mere om at deltage end at vinde.

Det var helt sikkert sjovt at prøve, og det er med garanti en god måde at holde sit golfsving vedlige på, så det kunne være vi skulle forsøge os med en lille klub i klubben, hvis der er interesse, når vi igen rammes af det sene efterår og vinteren.

Klubben var vært for en sandwich og lidt at drikke inden den obligatoriske præmieuddeling som afslutning på endnu et godt og hyggeligt BC mangekamps arrangement.

MF

Se billeder fra BC SimGolf her

Tættest pind på hul 3: Henrik Tinning 12,5 m

Tættest pind på hul 6: Søren Bruun 8,9 m 

Resultat BC Sim Golf 2022

point
1 Henrik Jæger 36
2 Michael  Foldbjerg 31
3 Henrik Tinning 28
3 Søren Bruun 28
5 Jesper Schønnemann 27
5 Ulrik Damsgaard 27
7 Niels Refsgaard 26
8 Henrik Aakjær 21
9 Henrik Bergsbo 20
10 Stig Bruun Andersen 13
11 Arnt Gustafsson 10
11 Michael Weile 10
11 Peter Bisgaard 10
14 Kim Lohmann 9
15 Søren Olsen 8
16 Michael Baasch 5
17 Jesper Pedersen 4
17 Stig Arve Jepsen 4
19 Erik Holther 2
19 Henrik Merot 2
21 Morten Jensen 0
26 Alle Andre

Som 2021 sluttede

Starter 2022 med Henrik Jæger i den Guletrøje

BC 8-kamps stilling efter 1. disciplin 2022

 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT