Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2071853
Medlemmer i alt : 39
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC mangekamp

Her finder du en oversigt over de næste aktiviteter der er planlagt for 2021. Efterhånden som aktiviteterne afvikles, kan du læse beretningen under BC mangekamp arkiv.

BC Medlemmer tilmelder sig kommende aktiviteter ved at logge ind på forsiden og klikke på 'Tilmeld' under aktiviteten.

Her finder du en Huskeliste og Budget 2021 for arrangører af BC Aktiviteter 2021


BC Fægtning 2020 24/10/2020

BC-fægtning lørdag den 24. oktober 2020 kl. 15.00 i Østerbrohuset

Det var med stor glæde, at vi kunne invitere til BC-fægtning anno 2020.

Fægtning er som skakspil med 100 km i timen. Moderne fægtning har ikke så meget at gøre med al den romantik vi kender fra bl.a. Alexandre Dumas' romaner, med heltene Atos, Portos, Aramis og d'Artagnan. I dag er fægtning en idræt som stiller store krav til både fysiske og ikke mindst psykiske evner idet hurtighed, udholdenhed, præcision og taktisk sans er udslagsgivende i en fægtekamp.

BC-fægtning

Den gamle sporvognsremise - Østerbrohuset - dannede lørdag den 24. oktober rammen om BC-fægtning.

En disciplin, der kræver tålmodighed, hurtige ben, overblik og ikke mindst koncentration. Den globale corona-pandemi satte sine spor i arrangementet, allerede inden start med afbud fra flere medlemmer, der var sendt i karantæne pga. Covid-19 smitte i deres familier.

Det betød, at der var 18 kampklare BC’ere, der skulle fægte til, den bedste mand var fundet. Derudover var Claus O. og Christian K. mødt op og kunne hjælpe til som dommere. Det er rigtig kærlighed til foreningen.

Pernille Svarre (der er tidligere dansk mester i fægtning (kåre), 2000 og 2002. Derudover har Pernille Svarre vundet 12 danske mesterskaber, VM i 2000, samt en række nordiske mesterskaber i moderne femkamp, samt deltaget i OL) var hyret som arrangør af konkurrencen og mødet velforberedt op med rengjort og afsprittet udstyr så der kunne konkurreres på to baner. Hver mand med egen hjælp, jakke og handske

Efter de 18 kæmpere var inddelt i to puljer blev der varmet op og givet instruktion om fægtningens natur, grundprincipper og regler. Der skulle fægtes til frem i hver kamp og alle skulle fægte syv puljekampe.

Pernille satte første kamp i gang og instruerede kyndigt de to ivrige BC’ere. Derefter blev der fægtet på de to baner med gejst og sportmandship. Der var mange tætte kampe og i pulje 1 var der blot et enkelt point, der afgjorde nr. 2 placeringen, hvilket betød, at Ole Skjold kom i finalerunden om 3. og 4. pladsen mod Michael W.

Michael, der havde haft mange tætte kampe i sin pulje måtte overgive sig til Ole, der fægtede sig til 3. pladsen efter en god kamp.

Finalen skulle afgøres mellem Jesper O., der med sit store vingefang blev suveræn vinder af sin pulje, og stilfulde Henrik Jæger, der fægtede sig til førstepladsen i sin. Der kom dog aldrig rigtig spænding i finalen, hvor Henrik ikke kunne stille noget op mod Jespers lange arm. Selv Pernilles tilråb om, at Henrik skulle ramme Jespers hånd - kunne ikke stoppe ’Goliat’.

De fire bedste placeringer blev således afgjort ved kamp, mens de øvrige BC-kæmpere fik tildelt pladserne fra fem til 15.

Der var medaljer til guld, sølv og bronze og vin sponseret af Vinør vinbar/-handel.

Tak til sponsor og ikke mindst Pernille for et fantastisk arrangement.

AG 

 

Se billeder fra fægtning her

Resultat BC Fægtning 2020
1 Jesper Olesen
2 Henrik Jæger
3 Ole Skjold Hansen
4 Michael Weile
5 Arnt Gustafsson
5 Henrik Merót
7 Henrik Aakjær
7 Peter Juul Ottesen
9 Søren Bruun
9 Stig Arve Jepsen
11 Lars Hammer
11 Rene Bang Hansen
13 Morten Jensen
13 Ulrik Damsgaard
15 Erik Holther
15 Stig Bruun-Andersen
17 Christian Kauman
17 Claus Hyldgaard Olesen
21 Alle Andre

Med dagens 3. plads beholder Ole Skjold naturligvis trøjen

BC 8-kamps stilling efter 6. disciplin 2020

 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT